„Cel mai înfricoșător on din lume” luptă împotriva „Iranianului Hulk”! Când va avea loc confruntarea titanilor din lumea MMA | GALERIE FOTO

2 săptămâni in urmă 22

Pe 2 aprilie 2022 este programată una dintre cele mai interesante lupte din lumea sporturilor de contact. La Londra, pe Arena O2, se vor întâni Martyn Ford, poreclit „Cel mai înfricoșător on din lume”, și Sajad Gharibi, care a primit supranumele de „Iranianul Hulk”.

Duelul este așteptat de mai mult timp, dar ideea unei lupte s-a concretizat abia în această toamnă. Lupta urmează să aibă loc în cadrul unei gale în capitala Marii Britanii.

Toate biletele pentru meci au fost deja vândute, duelul entuziasmându-i pe fanii luptelor de contact.

„Cel mai înfricoșător on din lume” luptă împotriva „Iranianului Hulk”! Când va avea loc confruntarea titanilor din lumea MMA

Britanicul Martyn Ford cântărește 136 de kilograme și o înălțime de 2,03 metri. Înainte de a se apuca de lupte, a fost actor, dar a cunoscut faima ca bodybuilder și luptător de MMA. El a jucat în mai multe filme care au făcut furori: Fast and Furious 9, Kingsman, Final Score și The Nevers.

Iranianul Sajad Gharibi a cunoscut succesul ca bodybuider. El cântărește 1,88 metri și are 177 de kilograme. El a primit supranumele de „Iranianul Hulk”, iar în urmă cu 5 ani a fost protagonistul unui episod care a atras atenția asupra sa. Într-un clip video cerea să fie înrolat în armată pentru a lupta împotriva Statului Islamic în Sira, care la vremea respectivă avea sub control o mare parte a țării aflate în Orientul Mijlociu.

Între cei doi există o rivalitate puternică, deși nu s-au întâlnit niciodată în ring, și așteaptă cu nerăbdare lupta din luna aprilie a anului viitor.

 

The post „Cel mai înfricoșător on din lume” luptă împotriva „Iranianului Hulk”! Când va avea loc confruntarea titanilor din lumea MMA | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă