„Cel mai ciudat dintre accidentele ciudate”. Un bărbat a murit în timp ce organiza petrecerea de dezvăluire a genului copilului său

1 lună in urmă 3

Un american din New York, care urma să devină tată, a murit în urma unei explozii a dispozitivului pe care îl construia împreună cu fratele său. Dispozitivul ar fi urmat să dezvăluie într-o petrecere ce sex va avea copilul nenăscut, relatează BBC.

Christopher Pekny, în vârstă de 28 de ani, lucra duminică împreună cu fratele său la un dispozitiv „cu un fel de țeavă”, care ar fi trebuit să le arate invitaților dacă copilul său, care urma să se nască, va fi fată sau băiat.

Poliția din orașul Liberty nu a dat alte detalii cu privire la dispozitiv, dar a precizat că divizia de dezamorsare a bombelor investighează incidentul.

Michael Pekny, fratele bărbatului decedat, a spus presei americane că a fost „cel mai ciudat dintre accidentele ciudate pe care mi le pot imagina”, precizând că nu își poate da seama ce a cauzat explozia. El a fost rănit și transportat la spital.

Petrecerile de dezvăluire a genului unui copil sunt foarte populare în SUA și în general sunt inofensive, dar multe dintre ele au cauzat tragedii. Acest deces este ultimul dintr-o serie de evenimente care au cauzat inclusiv incendii mari de vegetație.

Săptămânile trecute, un bărbat din Michigan a murit după ce a fost lovit de șrapnelul unui „mic tun improvizat”, potrivit unui raport al poliției.

Însă poate cele mai grave tragedii provocate de astfel de petreceri au fost în 2020 și 2017, când au izbucnit incendii mari de vegetație în California, respectiv Arizona. Incendiul din statul californian provocat de o astfel de petrecere a distrus peste 7.600 de hectare de vegetație, mai multe case au ars și sute de oameni fiind puși în pericol.

Editor : G.C.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă