Cel mai bun Dan Nistor n-a prins nici lista de așteptare a lui Mirel Rădoi pentru meciurile naționalei

1 lună in urmă 1

Nominalizarea lui Florinel Coman, neconvocarea lui Constantin Budescu, a lui Alex Mitriță și a lui Dan Nistor sunt alegerile-surpriză ale selecționerului Mirel Rădoi pentru startul preliminariilor CM 2022.

„Convocarea lui Coman arată lipsa de soluții în față. Și a lui Pușcaș la fel, abia a revenit după accidentare. Budescu și Mitriță sunt jucători care ar putea ajuta echipa națională. Mitriță nu avea voie să nu fie convocat. Este un jucător de calitate, de viteză, care face diferența”, a comentat fostul portar al naționalei, Florin Prunea.

Florin Prunea: „Nistor de 3-4 etape joacă ceas”

În ceea ce-l privește pe Nistor, Prunea susține că "de trei-patru etape joacă ceas. Mă încântă". Mijlocașul Craiovei se simte bine pe poziția mai defensivă atribuită de noul antrenor, Marinos Ouzounidis, iar ultimele cifre îl susțin.

Decent în precedentele partide, indicele său InStat, suma parametrilor de performanță, a "explodat" cu UTA (2-0), când a dat și gol: 312. Cel mai mare din întreg sezonul, mai ridicat chiar și decât la spectaculosul 4-1 cu Viitorul (298, un assist). Cu toate astea, ex-dinamovistul nu se regăsește nici măcar pe lista de așteptare!

Curios, ultima oară când l-a convocat, în noiembrie trecut, "Ceapă" nu arăta așa de bine ca acum. Cel mai bun indice din acea perioadă în Liga 1, 268, l-a atins la 1-0 cu Hermannstadt, pe 31 octombrie 2020, când a dat pasa la golul victoriei.

2 goluri și 5 assisturiare Nistor în 2020/2021, în 34 de meciuri disputate în toate competițiile. Indice InStat general: 251

Salt spectaculos în Liga 1

Etapă*AdversarIndex InStat
23Clinceni (0-0)255
24Hermannstadt (1-0)258
25Chindia (0-1)243
26Botoșani (1-0)224
28UTA (2-0)312

*În etapa 27 a fost suspendat.

VIDEO Cum participă selecționerul Rădoi la antrenamentele naționalei

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Joachim Low a convocat toate vedetele pentru meciul cu România: 7 jucători de la Bayern MunchenNicolae Dică a dezvăluit motivul convocării lui Florinel Coman: „Pe noi asta ne interesează”

Româncă, amanta unui bărbat, locuia în aceeași casă cu soția acestuia. Motivul pentru care el a fost numit „escrocul perfect„

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă