Cel mai bine păzit secret al patronului de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost deconspirat de fotbalistul pe care Gigi Becali l-a luat pentru un singur meci la FCSB! E primul care a avut curajul să spună adevărul: „Premierul Ungariei, Viktor Orban, susține clubul!”

1 săptămână in urmă 16

Implicarea guvernului Viktor Orban în sportul românesc este o chestiune tot mai clară. Însă puțini au curajul să o spună cu subiect și cu predicat.

Goran Karanovic, atacantul care s-a aflat sub contract cu Sepsi OSK în perioada iulie 2019 – septembrie 2020, a vorbit în țara natală despre omul care se află în spatele clubului din Sfântu Gheorghe. Nimeni altul decât premierul maghiar Viktor Orban.

După Sepsi OSK și FK Csikszereda, ungurii și-au dorit să construiască o academie de fotbal lângă Oradea, însă autoritățile locale nu au fost de acord și nu le-au oferit maghiarilor undă verde pentru demararea proiectului.

Cel mai bine păzit secret al patronului de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost deconspirat de fotbalistul pe care Gigi Becali l-a luat pentru un singur meci la FCSB! E primul care a avut curajul să spună adevărul: „Premierul Ungariei, Viktor Orban, susține clubul!”

Noul loc ales este Satu Mare, lucrările la noua academie de fotbal au demarat, iar finalizarea proiectului este estimată pentru sfârșitul acestui an.

„Densitatea etnicilor maghiari din zonă este una foarte mare, motiv pentru care clubul este finanțat de statul maghiar. Prim-ministrul Viktor Orbán este un fan al fotbalului și îi susține pe cei de la Sepsi”, a dezvăluit Karanovic pentru presa din țara natală.

Goran Karanovic a ajuns la 34 de ani și evoluează acumpentru SC YF Juventus, club din a treia ligă a Elveției, scrie Sport.ro.

Fotbalistii stelisti Adrian Tabarcea Petre, Goran Karanovic, Stefan Marian Cana, Adrian Sut, Gabriel Bogdan Simion, Gabriel Enache si Aristeidis Soiledis la startul meciului de fotbal dintre FCSB si Slovan Liberec, contand pentru Liga Europa, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, miercuri 24 septembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Atacantul a jucat la cluburi precum Sepsi sau Hermannstadt, dar și la FCSB. Karanovic a fost trimis pe teren la meciul din preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec, scor 0-2, dar s-a accidentat în startul partidei și a fost schimbat în minutul 10.

În ultimii ani, cluburile de fotbal Sepsi și Csikszereda, care activează în Harghita și Covasna, au fost susținute masiv cu bani de la guvernul maghiar, fiind vorba de nu mai puțin de șase milioane de euro.

The post Cel mai bine păzit secret al patronului de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost deconspirat de fotbalistul pe care Gigi Becali l-a luat pentru un singur meci la FCSB! E primul care a avut curajul să spună adevărul: „Premierul Ungariei, Viktor Orban, susține clubul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă