Cel care i-a readus zâmbetul pe buze Simonei Halep nu a fost Toni Iuruc! La cine s-a dus „glonț” când a ajuns acasă după eliminarea de la Indian Wells | FOTO

1 săptămână in urmă 18

Simona Halep (30 de ani) și-a regăsit zâmbetul după eliminarea de la Indin Wells, 5-7, 4-6 în turul trei cu Aliaksandra Sasnovich (27 de ani)! Simona a revenit acasă marți seară și s-a dus „glonț” la cel mai nou membru al familiei.

Simona Halep a mers direct acasă de la „Aeroportul” Henri Coandă, dar nu s-a urcat la volan, ci l-a lăsat pe Toni Iuruc să conducă mașina. Sportiva și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul drumului, postând și imagini surprinse la sosirea acasă, la vila de la Izvorani.

Interesant este că Simona și-a regăsit zâmbetul abia în momentul în care s-a revăzut cu cel mai nou membru al familiei, o cățelușă adorabilă pe nume Lessie.

Cel care i-a readus zâmbetul pe buze Simonei Halep nu a fost Toni Iuruc! Simona s-a dus „glonț” la noul membru al familiei, o cățelușă adorabilă pe nume Lessie

Simona Halep a fost afectată de înfrângerea suferită în turul trei la Indian Wells, 5-7, 4-6 cu Aliaksandra Sasnovich, dar atunci când a văzut-o pe Lessie a uitat de necazuri! Campioana tenisului s-a dus „glonț” la cățelușa pe care a adoptat-o recent! Simona s-a destins jucându-se cu noua prietenă blănoasă.

După cum se poate vedea în imaginile din galeria foto, sportiva mai deține doi câini din rasa labrador retriever, pe nume Hachi și Benji! Astfel, Simona, o mare iubitoare de animale, are de acum trei membri necuvântători în familie! Proaspătul soț al tenismenei a fost cel care a imortalizat momentele de relaxare care au făcut-o pe Simona să uite de eșecul suferit la Indian Wells.

Simona Halep, un car de nervi la Indian Wells

Simona Halep a fost un car de nervi în timpul meciului de coșmar cu Aliaksandra Sasnovich, cedat în turul trei la Indian Wells cu scorul de 5-7, 4-6! Halep a arătat o stare de irascibilitate pe toată durata partidei cu Sasnovich, disputată în noaptea de duminică spre luni! După ce a dat cu racheta de pământ și a gesticulat în câteva rânduri, Simona a avut și o răbufnire incredibilă.

Simona Halep a răbufnit în setul al doilea al disputei cu Aliaksandra Sasnovich, reproșându-și că a trimis mingea prea puternic, mult în aut: „Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”, a fost autoreproșul incredibil al Simonei.

The post Cel care i-a readus zâmbetul pe buze Simonei Halep nu a fost Toni Iuruc! La cine s-a dus „glonț” când a ajuns acasă după eliminarea de la Indian Wells | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă