Cei trei fotbalişti români incluşi în topul celor mai promiţători tineri jucători din lume / Octavian Popescu de la FCSB, pe locul 15

1 lună in urmă 32

Un centru de cercetare în sport din Elveţia a întocmit în această săptămână un top 100 al celor mai promiţători fotbalişti sub 20 de ani de pe glob. Iar în acest top au fost incluşi şi trei fotbalişti din România, transmite Adevărul.ro

Topul a fost realizat, în baza unor analize ce au durat săptămâni întregi, de către Centrul Internaţional pentru Studii Sportive (CIES), ce are sediul în Neuchâtel, Elveţia.

CIES face analize statistice în fotbal de 16 ani. Pe locul 62 în acest top onorant se situează Ştefan Baiaram de la Universitatea Craiova. Locul 58 este ocupat de Cristian Dumitru de la FC Argeş, în timp ce Octavian Popescuv (foto) de la FCSB ocupă un foarte bun loc 15.

Iată care este podiumul celor mai promiţători tineri fotbalişti din lume: Nuno Mendes (Sporting Lisabona)- locul 3, Mason Greenwood (Manchester United) – locul 2 şi Pedri (Barcelona)- locul 1.

Citește integral pe Adevărul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă