Cei patru jucători de la FCSB remarcați de căpitanul Stelei din finala de la Sevilla. "S-au maturizat!"

1 lună in urmă 25

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Fost selecționer la tineret și secund la naționala de seniori Iovan e o voce autorizată în privința tinerilor cu mare potențial. 

„Campionatul nostru te ține cu sufletul la gură, pentru că au apărut pe lângă Craiova, FCSB și Cluj și alte echipe, cum e Sepsi, a început să-și revină și Astra și eu cred și în Viitorul că-și va reveni.

Eu cred că e competiția bună la nivelul de jucători pe care îi avem acum. Clujul e cum ne-a obișnuit, cu rezultate bune și de când a venit Edi Iordănescu are rezultate și el.

După aceea, FCSB-ul! Jucătorii care au fost și chiar se îndoiau și mulți din club de la ei că nu vor face față s-au maturizat, au căpătat experiență și se vede că marchează foarte multe goluri. Îmi plac Tănase, Coman, Man, Moruțan, au goluri foarte multe marcate și jocul a crescut ofensiv foarte mult", a declarat Ștefan Iovan, pentru ProSport. 

Galerie Foto

Șef al Centrului de copii și juniori de la CSA Steaua, căpitanul de la Sevilla fandează elegant când vine vorba despre dezbaterea care stârnește discuții aprinse în fotbalul românesc. Deși cei de la FCSB și-au exprimat de mai multe ori intenția de a evolua pe noua arenă din Ghencea, șefii clubului militar au întărit de fiecare dată ideea că doar formația antrenată în prezent de Daniel Oprița va juca pe stadionul care a costat 94 de milioane de euro. 

„Nu e treaba mea asta, nu eu spun cine joacă și cine nu joacă. Nu e problema mea cine joacă pe Ghencea. Important e noi să promovăm, să avem un parcurs bun, să vină copiii în Ghencea, să îi pregătim, să îi instruim, să ne bucurăm de reușitele lor, asta ne interesează. Cine joacă și cine nu joacă pe Ghencea sunt cei de la nivel mai înalt care vor gestiona situația așa cum trebuie", a mai spus Iovan, pentru sursa mai sus amintită. 

Stadion Steaua, detaliile proiectului

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euroCapacitate: 31.254 de locuriSuprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnăSpații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)RestaurantMuzeu al Clubului Sportiv al Armatei SteauaSpații VIP (loje și parcare)Sală de forță și de recuperarePunct medical de prim ajutorZona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFASala de conferințăVestiare pentru sportiviMagazineSpații tehnice și pentru birouri Etichete: stefan iovan , gigi becali , stadion steaua , fcsb , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă