"Cei mai ghinioniști hoți din lume" au fost arestați în Marea Britanie

1 lună in urmă 15

Doi hoți ghinioniști au fost arestați în Marea Britanie după ce au sunat din greșeală poliția în timpul spargerii, relatează CNN.

Un ofițer din comitatul Staffordshire, centrul Angliei, i-a catalogat pe hoți drept „cei mai ghinioniști hoți din lume” și i-a comparat cu antagoniștii din filmul „Singur acasă”.

Polițistul a afirmat că unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul său și a format 999, numărul de urgențe din Marea Britanie, permițându-le ofițerilor să asculte spargerea până în momentul în care au auzit sirenele mașinilor de poliție sosite să îi aresteze pe cei doi.

I think we have just arrested the world's unluckiest burglars:

Whilst committing a burglary one of the bungling burglars has accidentally sat on his phone & dialled 999. We recieve a call detailing all of their antics up to the point of hearing our patrols arrive to arrest them pic.twitter.com/0BZGSQdf0C

— CI John Owen (@CIJohnOwen) January 6, 2021

„Cred că tocmai i-am arestat pe cei mai ghinioniști hoți din lume”, a scris pe Twitter ofițerul-șef John Owens.

În 2016 doi hoți la fel de lipsiți de noroc au încercat să jefuiască un fast-food McDonalds din Franța doar pentru a descoperi că 11 membri ai unei unități paramilitare de elită mâncau înăuntru.

Citește și:

VIDEO Culmea tupeului: Un hoț din California s-a oprit să-și facă o pizza în timpul jafului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă