Cei mai bogați români implicați în sport: ce averi au Ion Țiriac, Gigi Becali, Nicolae Badea, Anamaria Prodan sau Gică Hagi

3 săptămâni in urmă 23

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Într-un astfel de clasament își găsesc locul și persoane implicate în sport, printre care Ion Țiriac, Gigi Becali, Anamaria Prodan, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu sau Mircea Lucescu.

Cei mai bogați români implicați în sport

Fostul tenismen Ion Țiriac, care a fost, până de curând, patron al turneului de la Madrid, rămâne în continuare cel mai bogat român din sport, cu o avere de aproximativ 2 miliarde de euro. În topul general, Ion Țiriac este pe locul trei.

Al doilea cel mai bogat român din sport este Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a cărui avere este estimată de sursa citată între 325 și 425 de milioane de euro.

Podiumul celor mai bogați români implicați în sport este completat de Nicola Badea, finanțator din ”umbră” la clubul Dinamo, care are o avere estimată la aproximativ 90 de milioane de euro.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

În galeria foto de mai jos, poți vedea cine sunt cei 10 români din sport din Top 300, ce avere au, dar și locul ocupat în ierarhia generală a celor mai bogați români.

Galerie Foto

Etichete: ion tiriac , nicolae badea , gigi becali , top 300 capital

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă