Cei doi fotbaliști sunați de Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Manchester United, la fel cum a pățit însuși CR7 recent

1 lună in urmă 35

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Sir Alex Ferguson, Rio Ferdinand sau Bruno Fernandes sunt doar câteva personaje reprezentative pentru "diavolii roșii" care au vorbit personal cu CR7 ca acesta să revină pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo i-a convins pe gemenii Fabio și Rafael să semneze cu Manchester United

La rândul său, Ronaldo a făcut și el exact același lucru cu câțiva ani în urmă. Este vorba de anul 2008, când frații gemeni Rafael și Fabio, la acel moment în vârstă de doar 17 ani, erau curtați intensiv de către Arsenal, care în acea perioadă se bătea de la egal la egal cu Manchester United pentru trofeele din fotbalul englez. 

Într-un interviu acordat recent, Fabio a povestit că șeptarul actualei vicecampioane a Angliei i-a sunat personal pe aceștia, pentru a-i convinge să o refuze pe Arsenal și să semneze cu Manchester United, lucru care s-a și întâmplat.

"Sunt Cristiano Ronaldo. Nu, chiar eu sunt. Vă sun ca să vă spun să veniți la Manchester United. Vă pot ajuta, fraților, așa că trebuie să veniți. Vă va plăcea aici", le-ar fi spus portughezul celor doi frați.

Cristiano Ronaldo, convins de mai multe embleme ale lui Manchester United să nu semneze cu rivala

Conform celor de la BBC, vineri dimineață, la prima oră, Ronaldo a fost sunat de către fostul său antrenor, Sir Alex Ferguson, care l-ar fi implorat să se întoarcă pe Old Trafford. Acesta l-a avertizat că toată reputația câștigată în timp la Manchester United s-ar fi dus "pe apa sâmbetei" dacă ar fi semnat cu "cetățenii".

În aceeași zi, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a mai fost sunat de către Rio Ferdinand, Patrice Evra și Darren Fletcher, câțiva dintre foștii coechipieri de la Manchester United, care au adus și ei un aport semnificativ în "deturnarea" portughezului.

Evident, nici Bruno Fernandes, actual fotbalist de pe Old Trafford și în același timp coleg cu CR7 la naționala Portugaliei, nu s-a putut abține. După ce Manchester United a postat pe Twitter faptul că Ronaldo se întoarce acasă, mijlocașul a replicat cu mesajul "Agent Bruno?", lăsând de înțeles că și el a făcut parte din cei care l-au convins pe fostul șeptar al lui Juventus să aleagă, în cele din urmă, să revină la fosta sa echipă.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , fabio , rafael
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă