Ceața densă a dat peste cap traficul aerian din județul Suceava. Mai multe zboruri au fost redirecționate către Cluj-Napoca şi Iaşi

1 săptămână in urmă 18

Mai multe avioane care urmau să aterizeze duminică la Suceava au fost redirecţionate către Cluj şi Iaşi, din cauza ceţii dense din zona aeroportului sucevean. Piloții vor aștepta îmbunătățirea vremii și vor încerca să aterizeze cu aeronavele la Suceava pentru a prelua pasagerii care vor să plece către destinațiile amintite, potrivit Monitorul de Suceava.

Cursele aeriene de la Viena, Doncaster şi Manchester nu au putut ateriza la Suceava azi, după ce avioanele au zburat zeci de minute deasupra aeroportului.

Avionul Wizz Air care venea de la Doncaster a fost redirecţionat către aeroportul Iaşi, iar celelalte două avioane aparţinând companiei Ryanair au aterizat în siguranţă la Cluj Napoca. Pasagerii vor fi aduşi la Suceava cu autocarele, potrivit Monitorul de Suceava.

De asemenea, cursa aeriană Wizz Air de la Londra care urma să aterizeze la 11.10 la Suceava a survolat zona de peste două ore, aterizând abia la ora 13.20.

„Pasagerii vor fi aduși la Suceava cu autocarele. Avionul de la Londra este încă în aer”, a precizat Ioan Măriuța, directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare”.

Aeronava care plecase de la Doncaster a aterizat pe aeroportul din Iaşi la 12.45, Manchester a aterizat pe aeroportul din Cluj la ora 13.00, iar Luton la 13.18 pe aeroportul din Suceava.

“A fost puţin stresant să stăm trei ore în avion. Pilotul a spus că nu s-a putut ateriza din cauza ceţii. Au încercat o dată, dar nu au reuşit”, a spus unul dintre pagaserii aeronavei care a decolat din Luton pentru Monitorul de Botoșani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă