Ceartă încheiată cu incident armat între doi adolescenți. Unul dintre ei a scos un pistol airsoft și a tras în celălalt

5 zile in urmă 9

Doi adolescenți, în vârstă de 17 și 15 ani, s-au luat la ceartă în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, cel de 17 ani a scos o armă de tip airsoft și a îndreptat-o spre celălalt, în vârstă de 15 ani.

Incident armat între doi adolescenți

Din fericire, tânărul de 15 ani nu a suferit leziuni grave. A fost rănit ușor și a refuzat să fie transportat la o unitate medicală. Potrivit reprezentanților Poliției Vâlcea, au ridicat pistolul, de tip airsoft, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă față de băiat de 17 ani, în cuantum de 2.000 de lei

„Astăzi, în jurul orei 19:59, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, s-ar fi tras cu un pistol, tip airsoft spre băiatul său. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă, de tip airsoft înspre un băiat de 15 ani, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Georgiana Stancu, purtătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea. 

Victima are doar 15 ani, iar reclamația la Poliție a fost depusă de către tatăl lui. Totodată, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Atac armat în fața unui liceu

Luna trecută, un incident asemănător a avut loc în fața unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Un adolescent, care avea asupra lui un cuțit și un pistol, a atacat un elev al liceului în plină stradă de față cu toată lumea. Potrivit IJJ Vâlcea, armele au fost găsite în urma perchezițiilor, iar agresorul a spus că le avea asupra lui doar pentru autoapărare.

„Un echipaj de Jandarmerie care se afla în apropierea şcolii a intervenit de urgenţă reuşind să întrerupă conflictul dintre cei doi tineri, care se pare ar fi pornit de la o postare pe o reţea de socializare. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit în buzunarele agresorului un cuţit şi un pistol de tip airsoft şi întrebat despre ce intenţiona să facă cu ele, acesta a spus că sunt pentru autoapărare”. 

Jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul de armă fără drept. Actele au fost înainte către polițiști pentru a continua cercetările.

The post Ceartă încheiată cu incident armat între doi adolescenți. Unul dintre ei a scos un pistol airsoft și a tras în celălalt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă