„Cea mai tare cameră de cămin”. Ce recompense au primit locatarii din partea Politehnicii din Iași

1 săptămână in urmă 19


Reprezentanţii Politehnicii din Iași au anunțat câștigătorii ineditului concurs „Cea mai tare cameră de cămin” din campusul „Tudor Vladimirescu”. Câştigătoarea a fost desemnată camera 214 din căminul T13, în care sunt găzduite Mădălina Fron şi Alexandra Bunzic, studente în anul II la Hidrotehnică, informează Ziarul de Iași. „Laureații” de pe podiumul de premiere beneficiază de cazare gratuită pe diferite perioade.


Competiţia „Cea mai tare cameră de cămin” se află deja la cea de-a patra ediţie. La ediţia din acest an s-au înscris 25 de camere.


Juriul competiţiei a fost format din studenţi şi reprezentanţi ai Consiliului de Administrație al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”.


În evaluare s-a ținut cont de creativitatea amenajării şi ingeniozitatea mobilării spţaiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decoraţiunile şi elementele ce vin să îmbunătăţească aspectul vizual al camerei, gradul de curăţenie, investiţii făcute în cameră și raportul cost-rezultat al investiţiilor financiare făcute.


Mădălina și Alexandra, locul I în clasament, care învață la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului din cadrul Politehnicii ieșene, vor avea gratuitate la cazarea în cămin până la finalul anului universitar. În cazul în care beneficiază deja de această gratuitate, tinerele vor primi vouchere ce vor putea fi folosite la cantina din campus.


În cadrul concursului au fost nominalizare şi locurile II şi III, Astfel, pe treapata a doua a podiumului s-a clasat camera 309 din căminul T10, unde este cazată doar o studentă, Ramona-Ioana Grigoraş de la Facultatea de Mecanică.Pe poziţia a treia a se află camera 324 din căminul T4, locatară fiind Andreea-Daniela Plăcintă de la Facultatea de Arhitectură, în anul al V-lea.Locul al doilea va beneficia de cazare gratuită până în luna mai inclusiv, iar locul al treilea, până în luna martie inclusiv.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă