Cea mai slabă echipă din ”Big Five”. A acumulat doar 5 puncte în 17 runde. ”Nu ne așteptam!”

4 săptămâni in urmă 25

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Chiar dacă sunt nou-promovați, bavarezii cu trei titluri în palmares (1914, 1926, 1929), au cel mai mic număr de puncte dintre toate echipele din primele cinci ligi ale Europei.

Echipa din Furth este ultima în Bundesliga, cu doar cinci puncte adunate în primele 17 runde. Cu o linie de clasament: o victorie - două egaluri - 14 înfrângeri, golaveraj 13-49.

Greuther Furth, cea mai slabă echipă din ”Big Five”!

Patru dintre cele cinci puncte adunate până acum au fost obținute în ultimele trei runde. Așadar, au fost 14 etape în Bundesliga fără victorie, până la duelul cu Union Berlin, acasă, scor 1-0.

Gruparea din Furth este supranumit ”Kleeblater”, ceea ce înseamnă trifoi în limba germană, dar acest lucru nu i-a adus noroc în actualul sezon. Situația a ajuns atât de dificilă, încât antrenorul principal, Stefan Leitl, i-a rugat pe suporteri să nu aibă milă de jucători și staff.

Cea mai drastică înfrângere a sezonului pentru Furth a fost înregistrată împotriva celor de la Leverkusen, în deplasare, scor 1-7, la începutul lunii decembrie. După acest meci, tehnicianul a început să aibă îndoieli legate de fotbaliștii aduși în vara trecută: foștii internaționali Jetro Willems și Nick Viergere, precum și mijlocașii germani Sebastian Griesbeck, Max Christiansen, Jeremy Dudziak și Nils Seufert.

Nimeni nu se aștepta să fim atât de mult în urmă”, a declarat antrenorul celor de la Furth, Stefan Leitl. Tehnicianul crede că echipa este mult mai valoroasă decât o arată clasamentul actual din Bundesliga.

Stefan Leitl a fost criticat pentru faptul că abordează un stil de joc mult prea ofensiv pentru capacitățile echipei. Acesta a refuzat să ”parcheze autobuzul” cum i-a fost sugerat, însă acest lucru ar putea să schimbe după Anul Nou.

Etichete: serie a , premier league , ligue 1 , la liga , bundesliga , greuther furth , big five

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă