Cea mai mare „țeapă” luată de Gigi Becali de la Gora Tall încoace. Stipe Vucur, fotbalistul transferat la propunerea agentului Florin Vulturar e un eșec total

1 lună in urmă 29

Florin Vulturar este agentul de jucători care de trei ani a intrat în anturajul FCSB-ului și al lui Gigi Becali, iar din 2018 și până în prezent acesta le-a adus roș-albaștrilor câțiva jucători, cei care foarte mulți dintre ei nu au confirmat și au părăsit deja echipa prin ușa din dos.

Florin Vulturar a intrat la FCSB prin ușa din față, după transferul lui Olimpiu Moruțan la FCSB, dar ușor, ușor și-a văzut singur statutul, după ce observat că foarte muți jucători pe care i-a adus la echipa lui Becali au și fost deja dați afară de la FCSB sau umiliți public. și a acceptat să devină un „partener” de antrenament pentru frații Becali. Motivul? Agendul din Ardeal nu dorea să se vadă lasat cu buza umflată și la singurul fotbalist în care își punea mari speranțe (n.r Olimpiu Moruțan) că o să se aleagă și el cu cel mai mare comision din cariera sa în momentul unui eventual transfer al internaționalului de U 21 în străinătate.

Dar conștient de marfa pe care o reprezintă la FCSB, Florin Vulturar a înghițit în sec și nu a ripostat niciodată la atacurile venite din partea soției lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan sau a lui Florin Manea, atunci când acesta îl acuza că inventează oferte prin presă din Italia pentru Moruțan.

Cea mai mare „țeapă” luată de Gigi Becali de la Gora Tall încoace.  Vucur retrogradase cu Hallescher FC în liga a treia din Germania

ProSport va încerca în zilele următoare să readucă în atenția cititorilor pe absolut toți jucătorii pe care Florin Vulturar i-a adus la FCSB, cei care unii dintre ei au și fost dați afară ca pe niște măsele stricate sau au fost umiliți public de către Gigi Becali zile la rând. Îi vom nominaliza inclusiv și pe cei pe care agentul din Cluj i-a adus la academia roș-albaștrilor de la Școala Ardealul, fotbaliști pe care Adrian Mititelu și Mihai Rotaru îi refuzase la echipele lor, așa cum chiar patronul școlii respective ne-a dezvăluit public în urmă cu mai bine de un an.

Tand este unul dintre fotbaliștii pe care Vuturar îl prezenta ca pe un viitor mare fundaș central, patronul Alexandru  Moldovan il asemna ca viitorul Belededici, da acestar nu a jucat niciodată la prima echipă a roș-albaștrilor, nici măcar în sezonul trecut atunci când Gigi Becali decisese în unele partide să joace la echipa mare cu foarte mulți copii de la FCSB 2.

Florin Vuturar: „Vucur se asemană foarte mult cu Szukala”

Însă, să revenim la ultimul jucător adus de Florin Vulturar la FCSB. Acesta este fundașul central Stipe Vucur, 1.94 m, jucător care a avut soarta lui Gora Tall, fotbalist cu care Gigi Becali se „arsese„ în urmă cu 11 ani. Dar cel puțin Vucur a avut șansa față de Gora Tall să își arate „talentul” în două-trei partide, în care s-a făcut și de râs, suficient însă ca să îl facă pe Gigi Becali să spună public că vrea să scape de el cât mai repede de la FCSB.

Însă, ce spunea public Florin Vulturar despre Vucur, jucător care retrogradase în liga a treia din Germania, în momentul în care se hotărâse să accepte oferta de la FCSB. „E un jucător interesant pentru România. Este un jucător care a jucat peste 150 de meciuri în liga a doua din Germania, poate fi un jucător bun pentru România. Nu e așa ușor să transferi un fotbalist din liga a doua din Germania în România. Are 28 de meciuri la Kaiserlautern, are și în Bundesliga 30 de meciuri.Îl urmăream de mult timp, în ultima săptămână a fost în discuții și cu o formație din Austria, prima ligă, o echipă foarte bună. El a discutat și cu o altă echipă din România, Sepsi, dar atunci nu voia să vină în România. Dar FCSB e un nume mare din România, probabil asta l-a determinat să vină.

Seamănă cu Szukala, nu are cea mai bună viteză din lume, dar e un jucător foarte interesant dacă reușește să se integreze, nu e un jucător rău. A venit liber, a terminat contractul în Germania”, a încheiat Vulturar.

The post Cea mai mare „țeapă” luată de Gigi Becali de la Gora Tall încoace. Stipe Vucur, fotbalistul transferat la propunerea agentului Florin Vulturar e un eșec total appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă