Cea mai mare surpriză pe piața transferurilor! Bayern Munchen l-a transferat pe „necunoscutul” Omar Richards, fotbalistul care îi datorează cariera mamei care l-a crescut singură

1 lună in urmă 1

Fundașul stânga de la Reading, Omar Richards, 23 de ani, a semnat un precontract cu Bayern Munchen și reprezintă transferul total surprinzător al bavarezilor.

El era recunoscător sezonul trecut pentru faptul că a ajuns să joace titular la echipa din Championship, iar acum face pasul către cea mai bună formație din lume.

Omar Richards, de la Reading, este numele surpriză apărut pe lista de transferuri a celor de la Bayern Munchen: mama l-a crescut cu mari sacrificii

Fundașul stânga de 23 de ani Omar Richards va ajunge la campioana Europei în vară, după ce a semnat un precontract pentru o înțelegere valabilă pe 4 sezoane cu gruparea bavareză.

Este apogeul de până acum al carierei lui Richards, care a fost selecționat o dată la naționala U21 a Angliei.

Este un drum pe care l-a parcurs grație mamei sale, care s-a asigurat că el își va urma visurile. Richards a fost crescut împreună cu cei doi frați ai săi în Lewisham, sudul Londrei, de către un părinte singur, mama lor.

El și-a văzut foarte rar tatăl, în circumstanțe extrem de dificile, și a trecut peste acest impediment cu ajutorul fotbalului, care a fost și este marea sa pasiune.

 „Mama este cea care mă ducea și mă aducea de la antrenamente și la meciuri, pe tot cuprinsul țării. Sunt foarte norocos pentru asta. Am crescut cu mama mea, un singur părinte, nu l-am văzut prea mult pe tatăl meu”, a povestit Richards.

Fulham l-a lăsat liber de contract când era un adolescent

El a suferit o mare dezamăgire la 16 ani. El jucase pentru echipa de copii a celor de la Fulham, clubul din vestul Londrei, de la vârsta de 10 ani și a fost lăsat liber de contract.

Îmi aduc aminte când am fost lăsat să plec la 16 ani de către Fulham și nu știam ce o să se întâmple cu cariera mea din acel moment”, a spus Richards.

Din fericire pentru viitorul fotbalist al lui Bayern, regretatul Eamonn Dolan, fostul manager al academiei celor de la Reading, a simțit potențialul său și l-a invitat să aplice pentru o bursă.

„Când am ajuns la Reading și am semnat a fost un moment important în cariera mea. Eamonn a crezut în mine și m-a ajutat să ajung acolo unde sunt astăzi”, a adăugat fotbalistul de 23 de ani.

 

The post Cea mai mare surpriză pe piața transferurilor! Bayern Munchen l-a transferat pe „necunoscutul” Omar Richards, fotbalistul care îi datorează cariera mamei care l-a crescut singură appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă