Cea mai mare plăcere a Larisei Iordache. Sportiva și-a împărtășit secretele cu fanii ei, la Teo Show

2 săptămâni in urmă 12

Larisa Iordache a fost transparentă cu fanii acesteia și a dezvăluit care este cea mai mare plăcere a sa. Ce a împărtășit sportiva cu telespectatorii emisiunii de la Teo Show?

Care este cea mai mare plăcere a Larisei Iordache?

Larisa Iordache a avut parte de un an plin de momente grele, dar cu toate astea recunoaște că este fericită că o are alături de Diana Bulimar. Cele două s-au aflat azi în platoul emisiunii ‘Teo Show’ pentru a povesti cum au ajuns din rivale două prietene pe toată viața.

Acestea sunt în competiție de zeci de ani, fiind ambele unele din cele mai bune gimnaste pe care le are România. Cu toate astea, timpul îndelungat petrecut la antrenamente le-a făcut să-și dea seama că este important să aibă o persoană pe care să se bazeze și dincolo de sala de sport.

Acestea sunt extrem de apropiate și adoră să-și petreacă timpul împreună, dar mai ales să-și bea cafeaua una în compania celeilalte. Larisa a mărturisit că acest lucru se întâmplă abia la orele 11:00, după ce se trezește, pentru că îi place mult să doarme dimineața.

„Mie-mi place să…”

„Ne știm de o viață, de când aveam 12 ani. Mie-mi place să dorm dimineața… Gogo mă înțelege aici. Primeam dulciuri când făceam sport, dar nu așa mult cât să ne săturăm. În weekend mâncam mai mult. La mine s-a văzut mereu tot timpul când am pus ceva în plus.

Ea era după operația de tendon și eu după operația de la mână. Am stat mult timp la ea pentru a-i aduce o bună dispoziție, cu toate că am fost certată după că am ajuns târziu în camera de cămin. Cred că trebuie să iei în glumă multe lucruri ca să nu te ia viața în joacă.

Noi am fost mereu ok și cu celelalte colege ale noastre. Dacă au vrut să vină să povestească ceva le-am primit și le-am susținut. Pentru mine a fost un an foarte dificil, mai ales după pierderea mamei. Ea a fost mereu alături de mine și a luat ea tot stresul”, a mărturisit Larisa Iordache.

Ce porecle au?

„Acum ne bem cafeaua împreună, iar atunci când făceam giamnastică făceam asta de la masă. Acum o facem prin telefon, dar locuim aproape. Undeva la 11 bem cafeaua împreună, când eu o beau pe a treia. Ne-am dezvoltat un pic ca femei și eram ca două gogoșele, de unde și porecla.

De asta ne spunem Gogo una alteia. Eu zic că avem grijă una de cealaltă. Ne-am descoperit noi pe noi în timpul ăsta. Ne completam una pe cealaltă mereu când stăteam într-o cameră. A fost una din cea mai frumoasă perioadă când am trecut de la mezine la căpitani. Avem o conexiune pe care nu o poți avea cu toată lumea”, a detaliat Diana Bulimar.

The post Cea mai mare plăcere a Larisei Iordache. Sportiva și-a împărtășit secretele cu fanii ei, la Teo Show appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă