Cea mai mare durere a Antoniei! Artista a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre asta. Drama nebănuită cu care se confruntă

1 lună in urmă 20

Antonia a izbucnit în lacrimi, după ce a fost criticată de către internauți, în mediul online. De ce au apostrofat-o oamenii pe logodnica lui Alex Velea. Declarațiile ei sunt emoționante.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții încă

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, iar la 32 de ani are tot ce-și poate dori: o carieră înfloritoare, milioane de fani care o susțin și o familie fericită alături de bărbatul care-i va deveni în curând soț și cei trei copiii ai ei.

Cu toate acestea, în spatele zâmbetului perfect și a chipului de păpușă se ascunde o durere imensă. Antonia a luptat extrem de mult în ultimii ani pentru a-și ține familia unită și pentru a câștiga custodia fiicei sale Maya, în urma divorțului dificil de fostul ei soț Vicenzo Castellano.

Deși acum este extrem de fericită, Antonia a izbucnit în plâns atunci când a vorbit despre motivul pentru care băieții ei și ai lui Alex Velea, Dominic și Akim, nu au fost încă botezați. Copiii nu au fost creștinați deoarece, până de curând, atât Antonia cât și fiii ei au purtat numele de familie Castellano, până ca divorțul să fie pronunțat oficial.

Cântăreața a povestit că a fost jignită și criticată de internauți din cauza faptului că nu și-a dus copiii la biserică pentru a primi Taina Sfântului Botez.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva? Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel.”, a mărturisit Antonia plângând, în cadrul podcastului Amaliei Năstase de pe Youtube.

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă

După ani de zile în care s-a luptat prin tribunale pentru custodia fetiței ei Maya, fiica sa din căsătoria cu italianul Vicenzo Castellano, soarele a răsărit și pe strada Antoniei, care acum poate fi pe deplin fericită și împlinită alături de Alex Velea, partenerul ei de viață de aproape un deceniu, bărbatul care i-a devenit logodnic acum câteva luni.

Cei doi artiști se pregătesc de nuntă și planifică cele mai importante evenimente din viața lor, nunta și botezul celor doi băieți ai lor, Dominic și Akim.

„Antonia, vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fii soția mea.”, a sunat cererea emoționantă a artistului Alex Velea, la care Antonia a răspuns, fără îndoieli, cu cel mai sigur DA.

The post Cea mai mare durere a Antoniei! Artista a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre asta. Drama nebănuită cu care se confruntă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă