Cea mai ieftină metodă de a fierbe apă. Trucul genial care nu-ţi încarcă factura

6 zile in urmă 20

Cea mai ieftină metodă de a fierbe apă. Un inginer din Marea Britanie a descoperit, în urma unui experiment, care este cea mai ieftină metodă pentru a fierbe apa.

Cea mai ieftină metodă de a fierbe apă. Descoperirea făcută de un inginer

Citeşte şi VIDEO: Sfatul lui Victor Ciutacu pentru românii cu facturi explozive la energie. Cum să reduci costurile: „Statul român, așa șchiop cum e el, a creat totuși instrumente cu care ne putem face viața măcar suportabilă

Inginerul britanic a pus la fiert pe aragaz doi litri de apă, apoi a măsurat cantitatea de gaz consumată. A ajuns la concluzia că îl costă 1.99 cenți lire sterline pentru a fierbe apa pe aragaz.

Apoi, a luat un fierbător şi a fiert aceeaşi cantitate de apă. La final, a ajuns la concluzia că fierbătorul l-a costat 3,44 centi lire sterline, adică de două ori mai mult faţă de aragaz.

„Acest rezultat chiar m-a surprins,” a declarat inginerul.

Deși fierbătoarele electrice consumă mai puțin curent în total, diferența de preț între electricitate și gaz înseamnă că fiertul pe aragaz e mai ieftin.

„Dacă te interesează să consumi mai puțină energie, alegi fierbătorul electric. Dacă vrei cel mai ieftin mod de a fierbe apa, alege aragazul.

Dacă te interesează să economisești timp, atunci acest lucru depinde de cât ai și cât de mult ții la timpul tău”, le-a spus inginerul urmăritorilor săi de pe Tik Tok, potrivit useit.ro

Citește și Facturi uriaşe la energie. Trucul prin care furnizorii umflă facturile, cum eviţi înşelătoria. Sfaturi de la avocat

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă