Cea mai frumoasă fotbalistă s-a despărțit de colega lesbiană și s-a cuplat cu un jucător din Premier League FOTO

1 săptămână in urmă 22

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 15:19

129 citiri

Cea mai frumoasă fotbalistă s-a despărțit de colega lesbiană și s-a cuplat cu un jucător din Premier League FOTO

Considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume, elvețianca Alisha Lehmann (22 de ani) e protagonistă în presa tabloidă din Marea Britanie după ce s-a cuplat cu un fotbalist de la Aston Villa, asta după ce a pus capăt unei relații de iubire cu o altă femeie, colegă de națională.

Lesbiană declarată, Alisha nu și-a ascuns legătura sentimentală cu Ramona Bachmann (30 de ani), care evoluează la echipa feminină a celor de la PSG. Cele două elvețience s-au despărțit după trei ani, iar Alisha pare să se fi reprofilat din punct de vedere al orientării sexuale.

Astfel, știrea momentului e că Alisha Lehmann, legitimată la Aston Villa, e într-o relație cu mijlocașul brazilian Douglas Luiz, care evoluează și el la gruparea din Birmingham, dar la echipa masculină.

Datorită aspectului său fizic, Alisha Lehmann a fost supranumită ”Barbie” și are un succes enorm pe Instagram, fiind urmărită de peste 5 milioane de fani.

Citeste si:

Ciprian Ciucu face apel pentru păstrarea alianței PNL - USR la nivel local. Reacția lui Clotilde Armand

Preşedintele PNL Bucureşti și primarul Sectorului 6 din Capitală Ciprian Ciucu a solicitat luni, 22 noiembrie, conducerii PNL să nu impună alianța PNL - PSD și la nivel local, precizând...

 „Nu a scos mai mult de trei cuvinte”

Co-preşedintele AUR George Simion a declarat luni, 22 noiembrie, după consultările de la Palatul Cotroceni, că preşedintele ”nu a scos mai mult de trei cuvinte”. AUR anunţă că nu va...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă