Ce vor face sârbii cu bonusul de un milion de euro promis de președintele țării pentru calificarea la CM 2022

2 săptămâni in urmă 38

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Portugalia avea nevoie de doar un rezultat de egalitate pentru a obține biletele pentru Qatar și nimic nu părea că le-ar putea strica sărbătoarea după ce Renato Sanches a deschis scorul în minutul 2. Însă până la pauză, Dusan Tadic a restabilit egalitatea, iar în ultimul minut de joc, Mitrovic a devenit erou la Belgrad.

VIDEO Golul lui Mitrovic, care a trimis-o pe Serbia la CM 2022, iar pe Portugalia la baraj

Fotbaliștii sârbi vor dona prima de un milion de euro promisă de președintele țării pentru calificarea la CM 2022

Înaintea jocului, Aleksandar Vucic, președintele Serbiei, le-a promis jucătorilor lui Dragan Stojkovic o primă de 1 milion de euro dacă înving Portugalia și merg direct la Mondial. Acest lucru s-a întâmplat, dar fotbaliștii nu vor păstra banii, ci au decis să-i doneze pentru ajutorarea copiilor bolnavi. Un gest emoționant, salutat de întreaga lume.

După rezultatele de duminică, din Grupa A, Serbia a terminat pe primul loc, în timp ce Portugalia, ocupanta locului 2, va trebui să dispute barajul pentru a ajunge la Cupa Mondială din Qatar.

Naționala Serbiei are două calificări consecutive la Cupa Mondială. În 2018, în Rusia, vecinii noștri n-au trecut de faza grupelor.

Novak Djokovic a urmărit meciul de la Torino, unde participă la Turneul Campionilor. Tenismenul sârb și-a ieșit din minți și a început să țipe de bucurie în camera de hotel. La un moment dat, Djokovic a deschis geamul camerei și a țipat “Idemo (Haide)”.

Etichete: serbia , serbia portugalia , preliminarii cm 2022 , prima 1 milion de euro , donatie serbia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă