Ce viață duce de fapt Ramona Gabor în Dubai, la ani buni de când a părăsit România. Imagini incredibile

3 săptămâni in urmă 24

Ce viață de vis duce Ramona Gabor? Aceasta a decis de ani buni să părăsească România și să se mute în Dubai. Cum arată o zi din viața surorii Monicăi Gabor?

Ramona Gabor duce o viață de vis în Dubai

Ramona Gabor continuă să-și croiască un drum spectaculos departe de România. Aceasta a ales deja de ani buni să părăsească meleagurile și să ia viața de la capăt în Emiratele Arabe Unite unde trăiește de o bună vreme și unde și-a dezvoltat propriul business cu parfumuri.

Invidioșii pun la îndoială stilul său de viață independent din Dubai, dar ea continuă să demonstreze că și-a făcut intrarea în lumea extravagantă de acolo. Zilele trecute aceasta s-a aflat la show-ul de modă Chanel organizat la Dubai Creek Harbour.

Desigur că invitații au fost aleși pe sprânceană și nu oricine a putut urmări noua colecție CHANEL Cruise 2021/22. Printre cele mai cunoscute nume s-au aflat ambasadoarele casei de modă Penélope Cruz, Caroline de Maigret şi Soo Joo Park.

Alături l-au avut și pe celebrul John Legend care a cântat pe scena Chanel. Ramona Gabor s-a aflat chiar în primul rând, îmbrăcată extrem de elegant și cu o coafură și un machiaj simplu și care să îi scoată în evidență trăsăturile.

„Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, nu-i așa?”

Ramona și Monica Gabor au luat-o pe căi diferite și după ce s-au făcut cunoscute în România ca modele, au hotărât să-și încerce norocul peste hotare. Fosta doamnă Columbeanu a încheiat socotelile cu greu alături de tatăl fetiței sale, ulterior s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde la câțiva ani distanță a poposit și Irinuca.

Din fericire, scandalul dintre ea și fostul soț a încetat, iar acum cele două surori s-au revăzut din nou după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. S-a zvonit că afaceristul chinez a fost cel care a împiedicat-o pe aceasta să-și vadă familia.

Imediat după ce gurile rele au spus că relația lor era una deficitară și că Moni nu a mai putut să suporte acest comportament, fanii au văzut-o în diverse ipostaze cu ambele surori, acasă. Cu toate că s-au scris extrem de multe lucruri în tabloide, fosta soție a lui  Irinel Columbeanu nu a venit cu niciun mesaj public.

„Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, nu-i așa? Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exerciții devii bun!”, a fost mesajul publicat de Monica Gabor pe Instagram.

The post Ce viață duce de fapt Ramona Gabor în Dubai, la ani buni de când a părăsit România. Imagini incredibile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă