"Ce veți face când va primi Rapid gol?" Răspunsul prin care Mihai Iosif a stârnit râsul în studio

1 lună in urmă 30

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Dar ce este și mai impresionant este faptul că nou-promovata nu a reușit să ia nici măcar un gol în cele șase meciuri disputate. Giuleștenii au cel mai bun golaveraj din primul eșalon românesc, cu 7 goluri înscrise și 0 primite.

Mihai Iosif a spus ce va face în momentul în care Rapid va primi gol

Într-o intervenție avută miercuri seară la Fotbal Club, antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a fost întrebat cum va reacționa în momentul inevitabil în care echipa sa va primi gol. Acesta a spus că nu va avea nicio reacție specială, ci pur și simplu va încerca să-și mobilizeze în continuare elevii.

"Punem mingea la centru și încercăm să egalăm, ce putem să facem?", a fost răspunsul oferit de tehnician, spre amuzamentul celor prezenți în studio.

Mihai Iosif ar fi vrut să facă școala pentru licența A în România, dar pandemia a încurcat lucrurile

În cadrul aceleiași intervenții, antrenorul celor de la Rapid, care are în acest moment licența B, a mărturisit că ar fi făcut în România școala pentru obținerea licenței A, însă cursurile s-au suspendat din cauza pandemiei. Astfel, el urmează momentan școala în Republica Moldova, dar speră ca FRF să vină cu o soluție până la terminarea ei.

"Știți cum e la fotbal, asta e din toate timpurile. La fotbal și maseurii dau indicații, și magazionerii. Până și suporterii o fac. N-a rămas nici cum (n.r. problema cu FRF), eu sper să se găsească o soluție benefică pentru toată lumea, eu nu vreau decât să antrenez și să îmi văd de treabă, atâta tot, nimic mai mult. Am și spus-o, am licența B și momentan vreau să îmi iau licența A în Republica Moldova. Va dura un an de zile, probabil, școala pentru licența A. La noi nu s-a făcut din cauza pandemiei. Dar sunt sigur că federația va găsi ceva care să convină tuturor și să putem munci, la urma urmei asta ne dorim, iar dumneavoastră sunt sigur că vă doriți să aflăm ce face, bine sau rău.

Și eu sunt la fel (n.r. pentru legalitate), dar nu este cu rea-voință. Nu am știut de la început, dar sunt sigur că se va găsi o cale în care să fim cu toții pasibili de a ne duce munca mai departe. Eu știu că se discută. Dacă nu, o să-mi iau un scaun mai înalt și un carnețel ca van Gaal și o să stau așa. O să scriu în carnețel. Pur și simplu nu s-a putut, nu a fost cu rea-voință. Suntem ca la seral acum. Vă pot arăta atâtea mesaje care s-au dat că se face școala, le am salvate, dar pandemia asta poate a încurcat", a explicat Iosif.

Etichete: rapid , mihai iosif
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă