Ce veste pentru Alexandru Cicâldău! Internaționalul român este dorit de un club de top din Serie A și poate să prindă transferul carierei: „Se află în vizorul lor!”

3 săptămâni in urmă 16

Alexandru Cicâldău a impresionat la Galatasaray, iar mijlocașul este dorit de Atalanta, una dintre cele mai bune echipe din Italia.

Potrivit celor de la Tele1, Cicâldău este în vizorul grupării din Bergamo, care speră să prindă iar grupele Ligii Campionilor.

Potrivit publicației Sabah, bugetul clubului Galatasaray ar fi fost redus de la 61 de milioane de euro la 48 de milioane de euro, astfel că turcii sunt gata să se despartă de Cicâldău și nu este exclus ca de la Istanbul să plece și Olimpiu Moruțan.

Alexandru Cicâldău, dorit de Atalanta

Alexandru Cicâldău ar putea să se despartă chiar în iarnă de Galatasaray, iar Atalanta este pe urmele fotbalistului care poate deveni un jucător indispensabil pentru naționala României.

Ar fi un pas uriaș pentru Cicâldău, în condițiile în care Atalanta, care își dorește să prindă podiumul în Serie A, a început să fie o prezență constantă în grupele Ligii Campionilor. În plus, stilul de joc al acestei echipe, unul ofensiv, s-ar potrivi perfect unui jucător precum Cicâldău, capabil oricând să facă diferența.

În urmă cu două luni, clubul Galatasaray a dat publicității salariile jucătorilor și sumele de transfer achitate. Alex Cicâldău are în contract un salariu anual de 900 de mii de euro. Acesta a fost transferat în Turcia, în vara acestui an, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Sub contract cu Galatasaray până în 2026, Cicâldău a fost campion cu Viitorul lui Gică JHagi, iar apoi a ajuns la Universitatea Craiova, alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României.

The post Ce veste pentru Alexandru Cicâldău! Internaționalul român este dorit de un club de top din Serie A și poate să prindă transferul carierei: „Se află în vizorul lor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă