Ce venituri colosale are Bianca Drăgușanu în plină pandemie. Ce gest super a făcut cu banii ei EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 21

Bianca Drăgușanu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și nu are niciun motiv să revină cu vreo emisiune pe micul ecran. Cel puțin din punct de vedere financiar. Fostei asistente TV îi merge cât se poate de bine de când se ocupă de contractele de imagine.

Câți bani îi aduce reclama cu Gabi Balint

Cei mai mulți bani îi aduce un club de videochat, 100.000 de euro pe an, căruia vedeta îi face reclamă. Aceasta nu face decât să recite niște versuri și să fie prezentă, atunci când este invitată, la vreun eveniment al partenerilor săi.

Până acum, Bianca a participat la o singură acțiune, de premiere a trei fete care au făcut un milion de euro pe an. Celebra reclamă pentru un cazino și o casă de pariuri, difuzată pe toate canalele TV, în care apare alături de Gabi Balint, îi rotunjește veniturile cu alți 6.000 de euro lunar.

Refuză să primească produse

Bianca Drăgușanu nu ne-a ascuns faptul că lunar câștigă aproximativ 30.000 de euro. Totuși, blondina nu lucrează cu brand-urile care îi oferă produse, preferând contractele pe bani atunci când vine vorba despre promovarea pe care o face prin imaginea sa.

„Am multe contracte în derulare, majoritatea sunt pe un an sau doi ani. Mai am cu o firmă de extensii (n.r. care îi aduce alți 4000 de euro lunar), cu o clinică de înfrumusețare (n.r. contract pe 5000 de euro lunar), reclamă la blănuri, suplimente alimentare, alta la ochelari de firmă (n.r. contracte pe 3000 de euro lunar), apoi una la bijuterii din aur.

Toate contractele mele sunt pe bani, eu nu accept produse, nu am de ce. La acestea se adaugă și alte contracte ocazionale, de exemplu mai apare vreo cofetărie, vreun site pe care-l promovez (n.r. recent, vedeta a primit 3000 de euro dintr-un astfel de contract) sau altele.

Nu am de ce să mă plâng, nu dau sume, contractele sunt confidențiale.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru impact.ro.

Își ajută financiar familia

Bianca are reședința într-un cartier rezidențial, unde locuiește împreună cu mama și fiica sa, cărora nu le lipsește nimic.

„Îmi ajut financiar toată familia.”, ne-a mai spus aceasta.

Mai mult, vedeta a recunoscut că i-a cumpărat casă surorii sale. Locuința se află într-un cartier rezidențial din zona Tunari.

„Sofiei îi place aici, are unde să se joace. Cred că sărbătorile le vom petrece în Tunari, în familie.”, ne-a mai spus aceasta.

Cum arată o zi normală din viața sa

Bianca Drăgușanu ne-a împărtășit, recent, și cum arată o zi normală din viața ei:

„La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri.

Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează, în fiecare zi, de luni până vineri, momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate să fie diferit!”

The post Ce venituri colosale are Bianca Drăgușanu în plină pandemie. Ce gest super a făcut cu banii ei EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă