Ce vedete vor participa la Survivor 2022 de la PRO TV. Primele nume vehiculate

2 săptămâni in urmă 30

Ce vedete vor participa la Survivor 2022, difuzat la Pro TV. Iată care sunt numele de concurenți vehiculate. Amintim că PRO TV a luat iar în ”ograda sa” reality-show-ul ”Survivor România”, un show care la Kanal D a făcut furori.

Ce vedete vor participa la Survivor 2022 de la PRO TV

Pro TV deține acum reality-show-ul ”Survivor România”, pe care l-a cooptat cu tot prezentatorul Daniel Pavel, iar acum au început să apară și nume de concurenți ce ar putea face parte din tabăra Faimoșilor.

Potrivit click.ro, se vehiculează nume sonore printre concurenți, cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”, sau Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, care au mai participat și la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”.

De precizat este că în mai puțin de două luni se vor anunța numele celor care vor participa la reality-show-ul ce va fi prezentat de Daniel Pavel, la Pro TV.

Daniel Pavel, premiu după Survivor România 2021

Toamna aceasta, Daniel Pavel a primit un premiu important în cariera sa mediatică. Astfel că pentru munca depusă la Survivor România 2021, el a fost desemnat „Personalitatea TV a anului”, în cadrul Galei pentru Performanță și Excelență 2021. Prezentatorul a ținut să le mulțumească  tuturor celor care l-au susținut încă de la început.

„Mulțumesc acestei ocazii extraordinare! Suntem într-un cadru care amintește un pic, mă uit la Roxana și la Raluca (n.r – Roxana Nemeș și Raluca Dumitru, foste concurente la Survivor România). Am putea face niște trasee aici. Dragilor, urmează o serie de mulțumiri!

Acest premiu este un premiu colectiv, o alchimie a telespectatorilor, a voastră, a celor care v-ați uitat, ne-ați urmărit, cel mai intens și iubit reality din România. Îndrept mulțumirea către Faimoși și Războinici, ei au făcut show, ei au rezistat.

Survivor este o poveste despre supraviețuire. Frumusețile pe care le aveți aici, avem o mostră în cele două fete amintite. Acolo, în noroiul dominican, sub praf, sub soare, este o poveste care a forjat eroi ai timpurilor moderne. Despre asta este Survivor!

Nu în ultimul rând, cum a spus un mare filozof american, Snopp Doggy Dogg, aș vrea să îmi mulțumesc mie. Aș vrea să îmi mulțumesc mie pentru că am supraviețuit.”, a declarat Daniel Pavel emoționat, pe scenă.

Amintim că Survivor 2021, care s-a văzut la Kanal D, a fost câștigat de Faimosul Zanni. El a intrat în posesia unui premiu în valoare de 50.000 de euro.

The post Ce vedete vor participa la Survivor 2022 de la PRO TV. Primele nume vehiculate appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă