Ce vedete din România au făcut videochat. Nu au avut nicio jenă să vorbească despre asta

1 săptămână in urmă 21

Care sunt vedetele din România care au făcut videochat și au vorbit transparent despre asta? Acestea au decis să își asume lucrurile făcute în trecut în fața publicului larg. Despre ce personaje este vorba?

Vedete din România care au făcut videochat

Videochat-ul nu mai este un subiect tabu precum era în anii trecuți, mai cu seamă că România se află în top în această privință în Europa. Iată că printre numărul mare de persoane care au ales să practice această meserie se află și nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Pe această listă se află: Andi Constantin, Bogdan Mocanu, fosta soție a lui Kamara, Mariana Moculescu, Loredana Chivu, Irina Deaconescu și multe altele. Bogdan Mocanu a recunoscut chiar în emisiunea ‘Puterea Dragostei’ că a practicat acest ‘job’ în urmă cu mai mult timp, moment în care era student și avea nevoie de bani.

”Nu am judecat niciodată pe nimeni care a făcut treaba asta, nu mă intersează dacă o să fiu judecat, eram mic, aveam facultate, aveam de plătit chirie, tratament. În lumea asta nu e nimeni întrebat dacă are ce mânca a doua zi.

Alții fac ceva mai rău de atât, puteam să mă duc să umplu străzile de droguri, să dau în cap, am încercat să fac atunci pe moment, dar mi-am dat seama că nu-i de mine. Mi-am atins scopul, am făcut 13 milioane în trei zile. M-am folosit de ei, dar mi-am dat seama că nu e ok”, spunea Bogdan Mocanu.

”Sunt un om asumat”

Oana, fosta soție a lui Kamara, a recunoscut că a făcut videochat și a spus că a meritat sacrificiul de a avea imaginea pătată în percepția unora pentru că din banii câștigați și-a ajutat copilul care avea nevoie de tratamente costisitoare.

Bruneta a susținut că este un om asumat, iar ca drept dovadă a venit de nenumărate ori la emisiuni TV unde a vorbit deschis despre asta, deși inițial nu ar fi dorit să se afle. Cea din urmă a descris exact ce era nevoită să facă.

”Sunt un om asumat. Mă gândesc la ce e bine pentru el și trebuie să mă asigur într-un fel că e ok și pot să duc asta în spate. Nu este cum își imaginează toată lumea, te dezbraci și gata vine banul.

Trebuie să vorbeși mult, să glumești, să fi veselă, lucrul care e greu, …8 ore pe noapte. Am încercat să fiu eu însămi, știam ca e un rol și mă detașam de persoana mea”, spunea Oana la Antena Stars.

The post Ce vedete din România au făcut videochat. Nu au avut nicio jenă să vorbească despre asta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă