Ce urmează pentru Novak Djokovic după anularea vizei sale în Australia

1 săptămână in urmă 11

Abul Rizvi, fost secretar adjunct al Departamentului de Imigrare din Australia, a explicat la televiziunea ABC ce crede că se va întâmpla în continuare după ce viza lui Novak Djokovic a fost anulată iar, inclusiv readucerea jucătorului în detenție, scrie Guardian.

”Decizia înseamnă că acum Novak Djokovic trebuie să fie reținut. Presupun că se va întoarce în același hotel de detenție în care a fost anterior.

Presupun că avocații săi vor solicita o revizuire judiciară a acestei decizii. Și, instanța va trebui să ia în considerare orice cerere pe care avocații dlui Djokovic o vor face”, a spus fostul oficial din departamentul de Imigrare.

”Presupun că solicitările vor fi pentru ca Novak Djokovic să fie eliberat într-un fel sau altul, probabil ca judecătorul să-l oblige pe ministru să îl elibereze pe dl Djokovic cu o viză provizorie care să îi permită să joace la Australian Open. Judecătorul va lua în considerare acest lucru și va lua o decizie”, a adăugat Abul Rizvi.

Potrivit The Age, avocații lui Djokovic încă analizează opțiunile legale Ei au primit documentele oficiale cu decizia lui Hawke la ora 18.03 (09.03, ora României)

Dacă vor face apel, vor dori un proces simplificat, cu un proceduri condensate pentru declarații scrise și verbale Ei doresc ca procesul să se încheie până duminică, scrie sursa citată.

Cazul ar urma să se întoarcă la judecătorul Anthony Kelly de la Curtea Federală de Circuit (care decis luni contra primei anulări a vizei lui Djokovic) pentru o audiere, dar acesta ar putea apoi să trimită dosarul la Curtea Federală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă