Ce urmează pentru FCSB în Liga 1, după calificarea în turul III al Europa League! Anunțul lui Justin Ștefan | EXCLUSIV

5 luni in urmă 20

FCSB a obținut cu greu calificarea în turul III preliminar al Europa League, după victoria la penalty-uri în fața sârbilor de la Backa Topola, scor 6-6 (4-5 d.p.), și s-ar putea chinui și în Liga 1 din cauza numeroaselor indisponibilități cauzate de pandemia de coronavirus.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Backa Topola – FCSB 6-6 (4-5 d.p)!

Lovită de coronavirus, FCSB are nu mai puțin de 18 jucători și membri ai staff-ului depistați pozitiv și va fi nevoită să se descurce cu un lot mai puțin numeros și la meciul următor, cel cu FC Argeș, programat duminică, 20 septembrie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a patra din Liga 1.

FCSB, probleme și în Liga 1

Pentru că s-a calificat în următoarea fază competițională din Europa League, Liga Profesionistă de Fotbal ar putea lua în calcul amânarea partidei, pentru a proteja interesul privind cupele europene. În cazul în care FCSB nu se califica, o amânare a meciului cu FC Argeș nu ar fi fost justificată, însă oricum ar fi nevoie și de acordul adversarei.

Contactat de către ProSport, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că FCSB nu a trimis încă nicio cerere cu privire la posibila amânare a meciului cu FC Argeș, însă asigură că vor fi respectate regulamentele UEFA.

„Deocamdată nu am primit nicio cerere din partea celor de la FCSB. Regulamentele sunt clare. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Justin Ștefan, în exclusivitate pentru ProSport.

Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Andrei Miron (fundaș central), Toni Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager), Mihai Stoica (director sportiv) și jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea, Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuș Vînă și Andrei Pandele sunt cei infectați cu coronavirus din tabăra FCSB-ului.

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a fost devastată de coronavirus

Patronul celor de la FCSB susține că nu are ce face în privința focarului de coronavirus apărut la club. Gigi Becali spune că în meciul cu Backa Topola, din turul II preliminar al Europa League, vor fi folosiți jucătorii care sunt disponibili, însă UEFA va fi cea care va decide dacă partida din Serbia va mai avea loc.

„Da, sunt şi alte cazuri, ce vreți să fac eu? Vom juca în teren cu ce avem și așteptăm să vedem ce decide și UEFA. Gata, nu mă mai căutați”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

The post Ce urmează pentru FCSB în Liga 1, după calificarea în turul III al Europa League! Anunțul lui Justin Ștefan | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă