Ce urmează pentru FCSB. Câți jucători are nevoie pentru a juca meciul cu Backa Topola și cum poate pierde la ”masa verde”

2 months ago 3

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Autoritățile din Serbia pot considera că lotul FCSB-ului este un adevărat focar de infecție, astfel că jucătorii și staff-ul tehnic al deținătoarei Cupei va fi retestat nainte de meciul cu Backa Topola. Din informațiile Digi Sport, aceștia vor fi testați chiar astăzi, în jurul orei 17.

Pentru a putea juca meciul cu Backa Topola, FCSB are nevoie de 13 jucători eligibili, printre care și un portar.

Astăzi, la Timișoara, fotbaliștii FCSB-ului s-au retestat din nou. Încă trei fotbaliști din lotul lui Toni Petrea au fost depistați pozitiv: Darius Olaru, Florin Tănase și Iulian Cristea.

FCSB poate pierde la ”masa verde”. Slovan Bratislava a pățit-o

Slovan Bratislava a fost eliminată la masa verde în acest sezon de UEFA Champions League, după ce a deplasat în Insulele Faroe un fizioterapeut depistat cu noul coronavirus.

Inițial, UEFA a decis amânarea partidei dintre Klaksvik, campioana din Faroe, și Slovan Bratislava.

De pe 19 august, partida s-a mutat pe 21 august, iar toți jucătorii lui Slovan au fost testați. Conform legilor din Faroe, tot lotul slovacilor a intrat în carantină.

După două zile, Slovan a trimis în Faroe un alt lot, format din juniori și rezerve, în ideea de a juca partida cu Klaksvik. Din nefericire, un alt test pozitiv la coronavirus a făcut imposibilă disputarea partidei, iar campioana din Faroe a câștigat automat cu 3-0.

La fel a pățit li FC Priștina, din Kosovo, care avea meci cu Lincoln Red în Gibraltar. Delegația acestora s-a testat înainte să facă deplasarea pentru meciul din Europa League dar, conform legislației, cei din Gibraltar au solicitat o retestare, în urmă cărora au fost găsite rezultate pozitive.

Meciul a fost amânat pentru patru zile, Priștina a deplasat alt lot pentru meciul din UEL, dar au apărut alte teste pozitive, iar Priștina a pierdut meciul la ”masa verde”.

Etichete: fcsb , coronavirus fcsb , backa topola
Read Entire Article
Powered By Seo Tools