Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după victoria istorică cu Badr Hari! Miza este una uriașă

2 luni in urmă 60

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), prin KO tehnic, în runda cu numărul 3 a main eventului din gala Glory 76! Pentru român urmează lupta pentru mult visatul titlu de campion. Cel mai probabil, adversarul va fi Rico Verhoeven, deținătorul titlului și partenerul de antrenament al românului.

Legendarul Badr Hari a fost trimis de două ori la podea și a fost numărat. A doua oară nu s-a mai ridicat. Meciul a fost câștigat de Benny Adegbuyi, luptătorul căruia nimeni nu-i dădea nicio șansă. Badr Hari l-a amenințat că-l face KO în prima repriză.

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Badr Hari în repriza a treia și rivalul a fost KO. „Pentru România”, a fost mesajul sportivului nostru.

Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după victoria istorică cu Badr Hari! Miza este una uriașă

Miza meciului dintre Benny și Badr Hari este una uriașă. Învingătorul este așteptat să lupte, pe 20 ianuarie, fie cu actualul campion GLORY la categoria grea, Rico Verhoeven, fie cu cel mai bine clasat luptător din clasamentul GLORY, Jamal Ben Saddik.

Cel mai probabil, Benny Adegbuyi va lupta cu partenerul său de antrenament, Rico Verhoeven. Acesta este și campionul en-titre.

Imediat după victoria istorică din Gala Glory 76, Benny a refuzat să vorbească despre următorul meci, dar un membru din staff-ul românului a dat asigurări că aceasta este ținta lui Benny.

„Te lupți cu Rico Verhoeven? Ești gata să iei centura?”, l-a întrebat reporterul Glory pe românul Benny Adegbuyi la interviul ce a urmat luptei uluitoare.

„Dacă voi lupta cu Rico? Hey, man! Nu acum, nu mă întreba asta acum. Lăsați-mă să mă bucur și eu de victorie și apoi vom avea timp să vedem. Rico are de luptat întâi cu Jamal și apoi e suficient timp”, a răspuns Benny Adegbuyi.

Apoi, în dialog a intervenit unul dintre oamenii din staff-ul lui Benny. „Da, fiți siguri că va lupta cu Rico. Va ajunge acolo. Dar toate la timpul lor.

Pentru asta ne pregătim, să atacăm la un moment dat centura de campion! Avem o relație de prietenie foarte strânsă cu ei. Rico l-a sunat cu 10 minute înainte de meci și i-a spus să îl câștige. Când va merita, va fi în ring cu Rico”.

Benny luptă la profesioniști din anul 2011, iar marele său vis este să devină campion GLORY, după ce a atins deja apogeul în Superkombat, acolo unde, în 2012, și-a trecut în palmares titlul Superkombat World Grand Prix III. Nu este însă pentru prima dată când românul are șansa să lupte pentru centura supremă din cea mai puternică promoție de kickboxing din lume. În 2015, „Mr. Gentleman” s-a înfruntat în două rânduri cu Rico Verhoeven, dar a pierdut atât la GLORY 22: Lille, cât și la GLORY 26: Amsterdam.

Benny, care măsoară 197 de centimetri și care cântărește 117 kilograme, are un palmares de 35 de victorii (19 prin K.O.), 6 înfrângeri (4 prin K.O.) și 0 remize.

The post Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după victoria istorică cu Badr Hari! Miza este una uriașă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă