Ce truc are Mihaela Rădulescu pentru a nu se trezi umflată la față. Bonus: cum reușește să se mențină slabă

2 luni in urmă 33

Mihaela Rădulescu i-a uimit pe toți cu ultima ei apariție. Vedeta arată mai bine ca niciodată și pare că a întinerit.

Ce truc are Mihaela Rădulescu pentru a nu se trezi umflată la față

Chiar dacă are 52 de ani, diva de la Monaco arată mai bine decât atunci când avea 20.  Vedeta a mărturisit care este rutina ei, ce mănâncă și ce face pentru a avea o siluetă de vis.

Recent, Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani, dar oricine o vede nu bănuiește că ar avea peste 35. Ei bine, secretul divei constă în ritualurile ei de frumusețe și de disciplina cu care le respectă.

Ea a recunoscut că aspectul ei este făcut și la medicul estetician, dar în general preferă să folosească remedii naturale și simple.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc.

Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap.

Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a declarat Mihaela pentru viva.ro.

Ce dietă ține Mihaela Rădulescu și ce nu mănâncă niciodată seara

În plus, ea nu ține o dietă anume, dar are mare grijă la ce alimente consumă și în ce cantitate. Ea nu consumă alcool și are un regim controlat de mâncare.

În plus, niciodată nu mănâncă sărat seara, ca să nu se trezească a doua zi cu fața umflată.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic.

Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare.

Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a mai adăugat vedeta.

Cu toate astea, Mihaela Rădulescu recunoaște că lucrurile nu mai sunt la fel ca la 20 de ani. Acum, diva are un program încărcat și de multe ori nu îi ajunge timpul să facă atât cât și-ar dori.

Când treci de 50 de ani nu mai vrei să nu îți mai pese. Acum am ceva mai multă grijă, pentru că e ceva mai complicat de menținut.

Nu-i chiar așa simplu ca la 20. Am grijă. Repet, sunt un om care dorm noaptea, alerg, fac sport. Dacă mă întrebi pe mine orice femeie ar trebui să facă lucrurile astea.

Sigur, poate nu toate avem timp în viață pentru asta, dar eu îmi fac”, a mai completat vedeta.

The post Ce truc are Mihaela Rădulescu pentru a nu se trezi umflată la față. Bonus: cum reușește să se mențină slabă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă