Ce trenuri merg spre litoral din toată România. Anunțul de ultimă oră al CFR făcut chiar azi

2 săptămâni in urmă 12

Mai este puțin și începe vacanța de 1 Mai. Ca în fiecare an CFR Călători pune la dispoziție garnituri speciale de tren care pleacă spre litoralul românesc. Și anul acesta, deși în Pandemie, compania anunță un număr important de garnituri suplimentate pentru mini vacanța de 1 Mai.

CFR Călători suplimenteză garniturile de tren pentru 1 Mai

Cu toate că suntem încă sub restricții, vacanța de 1 Mai și cea de Paște ne bate la ușă. Ca în fiecare an sunt așteptați pe litoral un număr important de turiști români. Pentru a preîntâmpina o posibilă aglomerație CFR Călători anunță pentru perioada 30 aprilie – 1 mai 2021, suplimentarea garniturilor de tren. Lista de trenuri o puteți consulta aici.

Acestea vor pleca din toată țara spre litoral. În comunicatul emis de CFR Călători se mai spune că se vor suplimenta și garniturile către cele mai solicitate destinații în perioada anunțată.

”În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (vezi Anexă trenuri).

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.”, anunță CFR Călători.

Ofertele de pe litoralul românesc în 2021

Anul 2021 este un an greu, mai ales pentru HoReCa de pe litoral. Anul trecut, în plină criză, erau așteptați aproximativ 10.000 de turiști la malul mării. Anul acesta numărul ar putea să fie mult mai mic. Cu toate astea ofertele pentru 1 mai 2021 au apărut deja.

De la Mamaia și până la Vama Veche, ofertele pentru mini-vacanța de 1 mai, de anul acesta, sunt din ce în ce mai multe. Prețurile variază de la 193 de euro și până la 470 de euro pentru un sejur de trei nopți în Mamaia. Oferta este valabilă și pentru cei care vor să-și petreacă Paștele la malul mării, în aceeași stațiune.

Pentru a venit în întâmpinarea turiștilor din toată țara, CFR Călători a decis suplimentarea garniturilor de tren cu destinația litoral. În funcție de necesități, compania va putea suplimenta garniturile, mai ales în zonele unde cererea este foarte mare. Rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile și care va fi suplimentarea reală a CFR Călători pentru perioada vacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale.

The post Ce trenuri merg spre litoral din toată România. Anunțul de ultimă oră al CFR făcut chiar azi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă