Ce trebuie să știți despre cumpărarea unui frigider (P)

1 lună in urmă 19

Ce trebuie să știți despre cumpărarea unui frigider (P)

Ce trebuie să știți despre cumpărarea unui frigider (P)

Iată ce trebuie să căutați, atunci când alegeți un frigider nou. Să începem cu începutul.

LUNI, 25 IANUARIE 2021, 16:42

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Scoateți banda de măsurare. Aflați dimensiunile zonei care va găzdui frigiderul. Apoi, când faceți cumpărături, aflați înălțimea, lățimea și adâncimea oricăror unități pe care doriți să le cumpărați și verificați pentru a vă asigura că se vor potrivi în spațiu. În funcție de aceste dimensiuni, vă veți da seama dacă aveți nevoie de un frigider mic sau mai mare. Nu uitați să lăsați câțiva centimetri deasupra și în spatele unității să circule aerul. De asemenea, asigurați-vă că există suficient spațiu pentru ca ușile să se deschidă. Decideți direcția. Dacă doriți o unitate cu congelatorul deasupra sau sub camera principală a frigiderului, aflați în ce direcție doriți să se deschidă ușile, pentru a vă oferi un acces ușor. Asigurați-vă că ușile frigiderului fie se deschid în direcția corectă, fie pot fi inversate. Dacă sunt reversibile, specificați în ce mod doriți să se deschidă, înainte ca modelul să fie livrat acasă. Este mai ușor decât să chemați pe cineva să le scoată și să le pună la loc în bucătăria dvs.Ce stil de frigider vi se potrivește? Cu atâtea opțiuni noi, am conceput acest ghid la îndemână pentru a vă ajuta să alegeți configurația perfectă.

Frigidere cu congelator în partea de sus

Cele mai mari avantaje: încap platouri mari, prăjituri de ziua de naștere sau cutii de pizza.Dezavantaje: trebuie să vă aplecați pentru a prelua produsele din sertare.Cel mai bun pentru: persoanele care folosesc multă gheață și / sau alimente congelate, deoarece sunt la îndemână.Căutați: unul cu rafturi de sticlă reglabile. Acestea conțin scurgerile și oferă flexibilitate maximă pentru depozitare.

Frigidere cu congelator în partea de jos

Cele mai mari avantaje: eliminați aplecatul pentru a ajunge la alimentele proaspete. Încap obiecte supradimensionate, cum ar fi tăvi cu aperitive.Cel mai bun pentru: iubitorii de fructe și legume proaspete, deoarece nu este necesară aplecatul pentru a ajunge la sertare.Dezavantaje: găsirea mâncării în congelator poate fi o provocare.Căutați: un congelator cu compartimente care se scot ca un sertar, expunând conținutul dintr-o privire. De asemenea, căutați un model cu coșuri, care să vă ajute să organizați alimentele congelate. Luați în considerare unul cu uși duble sau în stil francez. Acestea oferă un aspect de lux, minimizează cantitatea de aer rece care scapă (deoarece puteți deschide o singură ușă la un moment dat) și nu necesită atât de mult spațiu pentru ca ușile să se deschidă.

Frigidere side-by-side

Cele mai mari avantaje: ușor de văzut în ambele compartimente. Nu aveți nevoie de spațiu pentru deschiderea ușilor largi.Cel mai bun pentru: familii care folosesc alimente congelate și proaspete la fel de des. O alegere bună pentru familiile cu membri cu deficiențe fizice, care au nevoie de acces la ambele compartimente fără a sta pe un scaun sau îndoit, sau de pe un scaun cu rotile.Dezavantaje: rafturile sunt înguste, astfel încât depozitarea articolelor supradimensionate poate fi imposibilă.Căutați: cel mai mare frigider care se potrivește în bucătăria dvs., pentru a maximiza lățimea raftului.

Iată alte câteva caracteristici de care ar trebui să țineți cont în alegerea unui frigider.

Strălucire argintie fără urme

Frigiderele cu finisaje din oțel inoxidabil sunt la modă, dar arată amprentele. Așadar, producătorii au lansat modele cu suprafețe inoxidabile false care arată similar, dar rezistă la urme. Înainte de a cumpăra un astfel de model, rețineți că inoxul fals și real variază în funcție de marcă și model, astfel încât s-ar putea să nu se potrivească cu alte aparate din inox.

Adâncime

Pentru a da un aspect încorporat fără a reface bucătăria, multe unități noi sunt mai puțin adânci, astfel încât să nu iasă pe lângă blaturi. Acest lucru oferă un stil personalizat elegant, dar rețineți că diminuează spațiul disponibil pentru depozitarea alimentelor.

Modele de înaltă tehnologie

Pentru un preț mai mare, puteți obține un frigider cu un televizor sau o ramă digitală integrată în ușă. În viitor, veți vedea acces la Internet și stații de andocare pentru articole precum playere MP3 și telefoane mobile.

Mai multe articole despre:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă