”Ce trebuie să facem în următorii 10 ani? E simplu!”. Gică Hagi știe cum poate fi salvat fotbalul românesc

2 săptămâni in urmă 21

”Regele” a vorbit de un proiect, de o strategie și despre ce trebuie făcut pentru ca fotbalul românesc să aibă din nou succes la nivel de primă reprezentativă.

”Nu depinde de mine. Eu sunt doar unul dintre cei care iubesc România! Ca să faci acest proiect mare trebuie să-i aduci pe cei mai buni, care știu cu ce se mănâncă fotbalul.

Avem tineri foarte talentați, dar trebuie să-i ajutăm.

Pentru mine lucrurile sunt simple, trebuie să mergem pe proiectul câștigător. Dacă vrei să-ți fie bine în următorii ani, trebuie să muncești. Asta e mentalitatea mea.

Ce trebuie să facem în următorii 10 ani? Nu spune nimeni! Nu am schimbat nicio generație! Părerea mea este că încă ne aflăm în construcție, încă nu s-a schimbat generația. Avem nevoie de un proiect prin care să construim o echipă mare, avem nevoie de viziune”, a spus Hagi, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea Liga Digisport.

Hagi, chemat în direct la echipa națională: "Gică, vino tu!". Reacția "Regelui", după un discurs manifest

România a rămas fără selecționer după preliminariile CM 2022 din Qatar, pentru că Mirel Rădoi nu își va prelungi contractul cu FRF.

Aflat în emisiune, Ionel Dănciulescu i-a transmis lui Gheorghe Hagi să vină la națională: "Gică, vino tu și construiește! Vino! Ia proiectul și salvează-ne pe toți! Ai reușit cu proiectul tău, ai demonstrat. Vino la națională!".

În replică, "Regele" a spus: "Eu v-am zis ce gândesc. Restul nu depinde de mine. Eu sunt doar unul dintre cei care iubesc România. Ca să faci acest proiect mare trebuie să-i aduci pe cei mai buni, care știu cu ce se mănâncă fotbalul. Avem tineri foarte talentați, dar trebuie să-i ajutăm", a spus Hagi, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Etichete: gica hagi , selectioner romania , hagi echipa nationala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă