Ce transfer colosal ar fi fost! Bayern Munchen l-a ofertat pe Zlatan Ibrahimovic, dar salariul ireal cerut de suedez a blocat totul!

1 lună in urmă 9

Zlatan Ibrahimovic a fost ofertat de Bayern Munchen, dar negocierile au fost sistate din cauza pretenșiilor salariale uriașe ale vârfului.

Ibrahimovic a evoluat în carieră pentru mai multe cluburi importante din cele mai puternice campionate ale Europei, dar nu a jucat niciodată în Bundesliga.

Actuala campioană a Europei l-a dorit la un moment dat pe puternicul atacant suedez, conform dezvăluirilor spectaculoase făcute de Uli Hoeness.

Bayern Munchen a vrut să îl transfere pe Zlatan Ibrahimovic! „Cerințele lui financiare erau ale unui zeu”

Campioana Bundesligii, Bayern Munchen, a fost interesată de aducerea suedezului Zlatan Ibrahimovic și chiar a purtat discuții contractuale cu atacantul, susține președintele onorific Uli Hoeness.

Hoeness, un veteran al conducerii lui Bayern, spune că gruparea bavareză era dornică să îl semneze pe superstarul suedez, dar că pretențiile sale salariale exorbitante i-au speriat pe șefii de pe Alianz.

Ibrahimovic a jucat pentru unele dintre cele mai mari cluburi din cele mai puternice campionate ale Europei, dar nu a evoluat niciodată în Bundesliga.

Vorbind în calitate de expert al celor de la RTL, în timpul victoriei Germaniei cu 3-0, în fața Islandei, din meciurile de calificare pentru CM din Qatar 2022, Hoeness a spus: „Zlatan este un jucător grozav, dar cerințele sale financiare erau, de asemenea, cele ale unui zeu. Am fost interesați o singură dată, dar nici măcar nu am ajuns până la felul principal”.

Zlatan Ibrahimovic a evoluat de-a lungul carierei sale ilustre pentru cluburi ca Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, ​​AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy cu care a reușit să câștige campionatul în Suedia, Olanda, Italia, Spania și Franța.

Chiar și acum, la 39 de ani, veteranul suedez se dovedește a fi unul dintre cei mai importanți atacanți ai Europei, cu 17 goluri în 23 de apariții, în toate competițiile, pentru cei de la AC Milan.

The post Ce transfer colosal ar fi fost! Bayern Munchen l-a ofertat pe Zlatan Ibrahimovic, dar salariul ireal cerut de suedez a blocat totul! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă