Ce transfer ar fi fost! Vedeta de la CFR Cluj, la un pas să semneze cu FCSB: „Deconspir! Mi-a zis că dacă-l scoți din zona de comfort, nu poate da randament”

1 săptămână in urmă 11

CFR Cluj și FCSB se luptă pentru tilul Ligii 1, dar între cele două rivale au existat mai multe transferuri: Paulo Vinicius, Cristi Manea, Cristian Bălgrădean ori Alexandru Chipciu. Vedeta ardelenilor Ciprian Deac ar fi putut apărea pe această listă, dar mutarea nu s-a materializat. MM Stoica, oficialul formației bucureștene, a dezvăluit motivul.

Eduard Stăncioiu, fost portar, a avut un rol important! El le-a transmis celor de la FCSB faptul că Deac nu poate da randament la alt club.

Ciprian Deac are șapte trofee câștigate și alături de CFR Cluj a evoluat și-n Liga Campionilor. La 35 de ani, mijlocașul e cotat la 1.1 milioane de euro.

Ce transfer ar fi fost! Vedeta de la CFR Cluj, la un pas să semneze cu FCSB: „Deconspir! Mi-a zis că dacă-l scoți din zona de comfort, nu poate da randament”

Deac joacă la CFR din 2017, iar contractul a fost prelungit până în vara lui 2024.

Este un exemplu pentru modul în care se antrenează și recent Yasin Hamed dezvăluia cum l-a impresionat Ciprian Deac: „Era deja transpirat!”

„Deconspir. Când a fost vorba… Gigi a zis să-l luăm pe Deac şi am vorbit cu Stăncioiu, care e un băiat cerebral. Mi-a zis că Deac e excepţional la CFR. Dacă-l scoţi din zona de confort, nu poate da randament, aşa văd eu. Aşa mi-a zis. Uite, la CFR Cluj joacă excelent, îmbătrâneşte, la naţională a jucat? Deac e alb-vişiniu”, a declarat MM Stoica la Telekom Sport.

Ciprian Deac putea ajunge la FCSB în 2017, dar a explicat de ce nu s-a mai efectuat transferul: „Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au. Atunci echipa era în insolvenţă şi chiar eram hotărât să plec la FCSB”.

 

The post Ce transfer ar fi fost! Vedeta de la CFR Cluj, la un pas să semneze cu FCSB: „Deconspir! Mi-a zis că dacă-l scoți din zona de comfort, nu poate da randament” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă