Ce ține în casă astrologul Mariana Cojocaru. A uimit pe toată lumea VIDEO

3 săptămâni in urmă 15

Mariana Cojocaru, în vârstă de 53 de ani, a devenit extrem de cunoscută printre români datorită previziunilor despre karma, astrologie și energii. Astrologul s-a decis să își dezvăluie casa, așa că mulți au fost uimiți să vadă ce obiecte neobișnuite se află în propria ei locuință.

Ce obiecte are Mariana Cojocaru în casă. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Mariana Cojocaru se bucură de atenția românilor, așa că mulți o apreciază pentru fiecare apariție de la televizor. Aceasta și-a dezvăluit locuința, explicând în ce mod a ales locul care i-a devenit casă. Se pare că aceasta a avut un vis cu privire la spațiul în care urma să stea.

Astrologul a povestit că a avut un vis în care i s-a arătat casa, așa că a rămas surprinsă în momentul în care a vizitat locuința. Aceasta a verificat că totul este în regulă și potrivit, așa că nu a stat pe gânduri de două ori și s-a mutat în locul unde stă în zilele noastre.

„Vreau să spun că este un loc cu un marcaj special pentru că eu am visat înainte și locul și casa. Tot! Și când am ajuns aici și am văzut casa, ziceam: ‘Doamne, oare asta o fi?’. Și îmi aminteam în vis că undeva peste câmp, aici era o cruce (…)

Era iarnă, m-am dus eu frumos și când am vazut crucea zic nu mă înșel. Asta e casa și asta va fi casa mea.”, a zis Mariana Cojocaru pentru Antena Stars.

„În România nu există așa ceva”

De asemenea, Mariana Cojocaru a recunoscut că deține anumite obiecte neobișnuite pentru România. Mai exact, în locuința astrologului există amulete făcute din cenușa călugărilor, dar și anumite urne deosebite, aceasta recunoscând că nu ar putea să renunțe la respectivele lucruri.

Astrologul are în casă urne în care încă se mai află cenușa unor călugări din China Antică. Mulți au rămas uimiți când au aflat ce deține Mariana Cojocaru.

„Ceea ce e uimitor, pentru că în România nu există așa ceva. O să vezi pe etape, amulete care sunt făcute din cenușa muncilor (n.r. – calugarilor) din mânăstire.

Urne care au fost cu cenușă. Deci ele erau in casele nobililor (n.r urnele) și după incinerare era pusă cenușa rudelor in urmă. Nu mai este toată cenușa, dar să știi ca în continuare mai este. (…)

Îmi place să le am, sunt elemente de bază, sunt elemente cheie.”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru.

The post Ce ține în casă astrologul Mariana Cojocaru. A uimit pe toată lumea VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă