Ce „țeapă” și-a luat Neymar! Fata pe care încerca să o impresioneze, cucerită de Nicolo Zaniolo, după ce s-a zvonit că acesta ar avea o relație cu Mădălina Ghenea | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 5

După ce presa din Italia a speculat că Nicolo Zaniolo are o relație cu Mădălina Ghenea, infirmată în cele din urmă de româncă, fotbalistul de la AS Roma a surprins cu noua sa cucerire.

Este vorba despre Chiara Nasti (23 de ani), tânăra influencer după care i s-au aprins călcâiele chiar și lui Neymar.

Nicolo Zaniolo i-a „suflat-o” pe Chiara Nasti lui Neymar

Tânăra originară din Napoli a adunat peste 1,7 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram, iar fotografiile sale ar aprinde imaginația oricărui bărbat.

Nasti a apărut în două emisiuni foarte populare în Italia: „Dance, Dance, Dance” și „Insula celor faimoși”. Ea a mai lucrat, totodată, cu cele mai mari nume din industria modei din Peninsulă și din lume, inclusiv Armani și Trussardi.

În 2017, Nasti s-a logodit cu omul de afaceri Ugo Abbamonte, dar s-au despărțit în urmă cu un an. Sora sa, Angela, se întâlnește cu fotbalistul italian Kevin Bonifazi, care se află sub formă de împrumut de la Udinese la Torino.

Neymar, în „friendzone”. Cum încearcă să impresioneze o tânără suberbă, care, însă, nu îl privește ca pe un viitor iubit 

Directorul publicației Chi, Alfonso Signorini, afirmă că „nu există nicio fotografie postată de Nasti la care Neymar să nu fi dat like”.

„El încearcă orice e posibil pentru a o face să iasă la o întâlnire cu el, dar în acest moment ea nu pare foarte interesată”, a mai spus Signorini. Asta înseamnă că, momentan, starul lui PSG se află în „friendzone” (nr. – adică fotbalistul este privit mai mult ca un prieten decât ca un potențial iubit).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

The post Ce „țeapă” și-a luat Neymar! Fata pe care încerca să o impresioneze, cucerită de Nicolo Zaniolo, după ce s-a zvonit că acesta ar avea o relație cu Mădălina Ghenea | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă