Ce țeapă de 80 de milioane de euro! Atacantul a jucat doar 12 minute în două luni de zile!

4 săptămâni in urmă 27

Starul ivorian Nicolas Pepe a devenit practic invizibil în echipa celor de la Arsenal Londra în ultimele partide.

Fotbalistul a fost cumpărat de „tunari” pentru suma fabuloasă de 80 de milioane de euro.

Managerul Mikel Arteta a justificat absența atacantului prin lipsa echipei londoneze din competițiile europene pentru prima oară în ultimii 25 de ani.

Arsenal Londra a plătit celor de la Lille suma de 80 de milioane de euro pentru Nicolas Pepe, în vara lui 2019

Cu toate că cifrele atacantului ivorian pe Emirates nu sunt deloc rele, 25 de goluri și 18 assist-uri în 99 de partide jucate pe durata a două sezoane, lipsa de continuitate și startul slab de sezon în campania 2021/2022 au ridicat din nou mari semne de întrebare asupra mutării sale în Premier League.

Imediat după ce se părea că s-a acomodat cu ritmul de joc din Regat și după ce începuse să joace la un nivel care să justifice banii plătiți pe el, Nicolas Pepe a văzut cum ascensiunea noii vedete a „tunarilor” Bukayo Saka și sosirea copilului minune norvegian Martin Odegaard au spulberat definitiv șansele sale de a se impune în prima echipă a lui Arsenal.

Managerul grupării de pe Emirates Mikel Arteta a încercat să explice situația starului său de zeci de milioane de euro:

„Mulți fotbaliști nu primesc minute suficiente pe teren. Cu numărul de meciuri pe care îl avem acum nu există loc pentru toată lumea. Cu Nicolas se întâmplă ceva asemănător. El are nevoie de mai multe oportunități pentru a demonstra ce poate, dar el nu le-a primit. Eu încerc să iau decizii legate de ceea ce văd la el, zi de zi, și să fiu sincer Nicolas se străduiește și vrea să ajute echipa”.

Până acum, în sezonul 2021/2022, el a jucat 8 partide în Premier League, doar 5 ca titular, și 2 în Cupa Carabao în care a reușit să marcheze 1 gol și să dea 3 assist-uri.

Mikel Arteta a concluzionat despre motivele pentru care Nicolas Pepe a devenit absent în echipa lui Arsenal Londra:

„Realitatea este că pe poziția lui Bukayo Saka joacă în mod regulat și o face într-un mod fantastic. Nu este deloc ușor pentru Nicolas să facă rost de minute”.

Într-un interval de două luni starul ivorian a prins doar 5 minute pe teren la meciul cu Leicester și încă 7 la partida cu Southampton.

The post Ce țeapă de 80 de milioane de euro! Atacantul a jucat doar 12 minute în două luni de zile! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă