Ce sumă vor împărți în vestiar jucătorii lui Poli Iași după victoria cu Hermannstadt

1 lună in urmă 19

Poli Iași intră în play-out cu un moral excelent, după victoria cu 1-0 obținută luni, pe teren propriu, în partida cu FC Hermannstadt. Elevii lui Nicolo Napoli vor împărți azi în vestiar o primă de 20.000 de lei.

Succesul, al treilea pentru Napoli pe banca ieșenilor și al doilea consecutive, a sporit semnificativ șansele Politehnicii de a se salva de la retrogradare, echipa din Copou fiind la startul play-out-ului la doar un punct de baraj și la trei lungimi de salvarea directă. Doru Popadiuc (11) a marcat unicul gol al partidei Poli Iași – FC Hermannstadt, 1-0.

Pe lângă bucuria obținerii celor trei puncte, elevii lui Nicolo Napoli au avut parte și de o surpriză oferită de către unul dintre partenerii clubului. Președintele executiv Ciprian Paraschiv i-a anunțat pe jucători înaintea partidei că vor avea un bonus în cazul unei victorii.

Ce sumă vor împărți în vestiar jucătorii lui Poli Iași după victoria cu Hermannstadt

„Tot timpul am spus că avem un lot valoros, iar odată cu adaptarea și omogenizarea rezultatele vor veni. Este un răspuns frumos dat de jucători celor care nu au crezut în ei. Este și meritul staff-ului condus de Nicolo Napoli. Echipa a jucat tactic foarte bine, s-a dăruit și a arătat prospețime fizică până în ultima secundă”, a declarat președintele echipei moldave, Ciprian Paraschiv.

Tarsin rămâne alături de Poli Iași

Deși a anunțat că întrerupe colaborarea cu clubul ieșean, compania Tarsin a decis să rămână alături de Politehnica până la sfârșitul sezonului. De altfel, și deplasarea anterioară, la Ovidiu, a fost efectuată tot cu autocarul pus la dispoziție de către compania de transport. Potrivit unor surse, compania ar fi oferit și bonusul pentru victoria cu Hermannstadt. „Vreau să remarc în mod deosebit sprijinul oferit în continuare de partenerul nostru Tarsin, pentru faptul că este alături de noi, mai ales la greu”, a mai precizat Ciprian Paraschiv.

The post Ce sumă vor împărți în vestiar jucătorii lui Poli Iași după victoria cu Hermannstadt appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă