Ce spune Sabalenka despre semifinala cu Halep + cum a reacționat când și-a dat seama că a jucat până la miezul nopții

2 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

Aryna Sabalenka a terminat meciul cu Anett Kontaveit din sferturi după miezul nopții în Germania, lucru care a amuzat-o pe adversara Simonei Halep: "Kontaveit a luptat pentru fiecare punct, a fost un meci foarte greu și sunt foarte, foarte fericită pentru această victorie. Am simțit multe emoții azi, în setul secund am scăzut foarte mult și mă bucur că am reușit să mă ridic în setul decisiv. 

Simona Halep - Aryna Sabalenka în semifinale la Stuttgart, sâmbătă, în direct la Digi Sport 2

Abia aștept meciul cu Simona, este o jucătoare grozavă și voi da tot ce am mai bun pentru a câștiga. Este trecut de miezul nopții? Super! Iubesc tenisul, aș putea juca 24 de ore fără pauză (râde). Am destul timp să mă recuperez până la meciul cu Simona", a spus Sabalenka, după victoria cu Kontaveit.

Meciul Simona Halep - Aryna Sabalenka, din semifinalele turneului de la Stuttgart, va avea loc sâmbătă, în jurul orei 19:30, în direct la Digi Sport 2 și în format live video pe site-ul digisport.ro. Sabalenka a trecut de Kontaveit în sferturi, scor 7-5, 4-6, 6-1.

VIDEO Rezumatul meciului Aryna Sabalenka - Anett Kontaveit

VIDEO Simona Halep, după calificarea în semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart după ce a trecut de Ekaterina Alexandrova, scor 6-1, 6-4.

Halep spune că se simte foarte bine în acest moment și nu mai are nicio problemă la umăr: "Știam ce trebuie să joc contra ei, m-a învins acum câteva săptămâni. Am fost solidă pe serivicu, este o jucătoare care dă foarte drept, foarte apăsat. Este foarte greu să dai mingea cât se poate de lung. În setul doi și-a ridicat puțin nivelul, eu cred că am făcut un pas în spate și am așteptat mai mult.

Nu am simțit durere nici azi, dar în continuare nu voi servi la putere maximă și cred că am jucat foarte bine după o perioadă foarte lungă.

Învăț lecția când pierd un meci și încep să joc mai bine. Am avut încredere că pe zgură este șansa mea. Îmi place suprafața și mă simt mai bine pe zgură. De la zi la zi am jucat mai bine, din punctul meu de vedere. Sper a treia oară să fie cu noroc și să mă calific în finală, terenul poate nu e preferatul meu, pentru că alunecă, dar e zgură, e un plus pentru mine. Dacă mâine voi lupta, am șansa mea să câștig", a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Etichete: wta , simona halep , simona halep stuttgart , turneu stuttgart , aryna sabalenka , simona halep aryna sabalenka
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă