Ce spune Mirela Vaida după ce s-a zvonit că emisiunea „Acces Direct” se mută de la Antena 1, la Antena Stars: „E parțial adevărat”

1 săptămână in urmă 27


Mirela Vaida a avut o primă reacție după ce în presă au apărut speculații conform cărora emisiunea pe care ea o prezintă la Antena 1, „Acces Direct”, s-ar muta la Antena Stars. Spune că această informație nu e completă, dar e parțial adevărată.


Conform cancan.ro, din luna ianuarie a lui 2022, emisiunea „Acces Direct” nu va mai fi difuzată pe Antena 1, ci pe Antena Stars. Până la acest moment, oficialii televiziunilor nu au oferit un punct de vedere sau un comunicat despre această schimbare.


Cea care a făcut declarații pe marginea acestui subiect este Mirela Vaida, cea care prezintă show-ul de ani de zile, după ce Simona Gherghe s-a retras. Vedeta a afirmat că informația nu este în totalitate corectă. „Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe.


Nu e… Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mirela Vaida pentru Fanatik.Și emisiunea „Xtra Night Show” a lui Dan Capatos a fost mutată la Antena Stars


Dacă zvonurile se adeveresc, dacă oficialii televiziunilor confirmă, emisiunea „Acces Direct” nu ar fi singura care trece de la Antena 1, la Antena Stars. În luna ianuarie a lui 2021, emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, nu a mai fost difuzată pe Antena 1, ci pe Antena Stars.


Rămâne de văzut însă de decizie iau cei de la Antena Group în privința emisiunii „Acces Direct”.


Controverse în emisiunea „Acces Direct”


Emisiunea „Acces direct”, difuzată de Antena 1, a atras numeroase critici din cauza modului în care abordează subiecte grave, precum violența domestică și abuzurile sexuale. De fiecare dată când un caz scandalizează opinia publică, oamenii se întreabă ce face Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) în astfel de situații. Libertatea a aflat câte sancțiuni a primit show-ul tabloid în ultimii trei ani ca urmare a sesizărilor făcute de telespectatori sau chiar de persoane despre care s-a vorbit în emisiune.


În perioada 2018-2020, CNA a aplicat 18 amenzi și patru somații publice emisiunii „Acces direct”, difuzată de Antena 1. Cuantumul amenzilor s-a ridicat la 460.000 de lei, echivalentul a 93.492 de euro. Cea mai mare amendă a fost de 100.000 de lei pentru serialul „Vulpița”, care însă a adus trustului Intact sute de mii de euro din publicitate.


Cele mai multe amenzi au fost date în baza legilor audiovizualului privind protecția copilului și a dreptului la viață. Toate sancțiunile aplicate au fost o urmare a faptului că telespectatorii, iar în unele cazuri chiar persoanele vizate în emisiune au făcut plângeri la CNA.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă