Ce spune Mihai Stoichiță despre o posibilă instalare a lui Dan Petrescu în funcția de selecționer

6 zile in urmă 14

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Mihai Stoichiță a comentat zvonul venirii lui Dan Petrescu la echipa națională: ”Nu ne aruncăm la orice fumigenă!”

Antrenorul a fost dorit de ”federali” și iarna trecută, când Mirel Rădoi a hotărât să nu își mai prelungească înțelegerea. FRF a negociat la acel moment cu Dan Petrescu, însă clauza de 400.000 de euro din contractul antrenorului cu CFR Cluj a împiedicat venirea sa la echipa națională.

Întrebat despre zvonurile apărute în ultima perioadă în legătură cu venirea lui Petrescu pe banca primei reprezentative în locul lui Edi Iordănescu, Mihai Stoichiță, director tehnic în cadrul FRF, a transmis că sunt doar ”fumigene”.

Neluțu Varga este un om rațional. Mai are accese de furie când are un insucces, dar e normal pentru că CFR Cluj este obișnuită cu succesele. E normal să izbucnească atunci când are surprize neplăcute. Discuțiile demarate de FRF au fost cu acceptul lui Neluțu Varga și cu acceptul lui Dan Petrescu.

 Problema clauzei nu era problema FRF. Nu am auzit până acum ca o federație să plătească o clauză de reziliere. În primul rând, echipa națională are antrenor. Astea sunt doar speculații eliberate de x sau de y care vrea să arunce fumigene. Suntem niște oameni raționali, nu ne aruncăm la orice fumigenă”, a declarat Mihai Stoichiță la emisiunea Liga Digi Sport.

Ioan Varga: "Dan Petrescu vorbește că ne-a produs nouă bani?"

Așa cum digisport.ro a anunțat în EXCLUSIVITATE, sunt șanse mari ca Dan Petrescu să continue la echipă, deși la un moment dat "ruptura" părea iremediabilă.

Patronul Ioan Varga a vorbit despre situația financiară a clubului și a ținut să sublinieze că antrenorul nu are motive să se plângă.

"Deficitul despre care vorbeam (n.r. "zeci de milioane") este făcut de-a lungul anilor. Eu sunt pe minus din ce a produs clubul şi cât am adus eu de acasă. El nu mi-a produs mie niciun ban. Eu nu m-am referit la salariul lui, ci ce au cheltuit ei, ca buget. Ei nu şi-au produs bugetul! Despre ce vorbim?!

Cel puţin 15 milioane de euro cheltuie clubul acum, că am redus costurile, şi produce 8. Deci 7 milioane trebuie să aduc de acasă sau că găsesc alte soluţii, sau să câştige meciuri în Europa. Despre asta vorbim. Sau să vândă jucători. Dacă el nu promovează tineri, n-ai ce vinde.

De exemplu, avionul (n.r. la deplasarea în Kosovo) ne-a costat 130.000. El a produs 160.000. Cazarea şi masa au mai costat 100.000. Despre ce vorbim? El a produs în meciul ăla cu Kosovo 160.000 şi a cheltuit 250.000. Atunci, care e logica? Nu înţeleg.

El vorbeşte că ne-a produs nouă bani? În afara faptului că în deficit a produs, n-a produs nimic. A cerut întotdeauna mai mult decât e necesar. Are 40-50 de jucători. Toţi au salarii mari. La noi nu există decât 10-15-20.000-30.000 de euro salariu. Deci astea-s salariile.", a declarat Ioan Varga, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Etichete: cfr cluj , frf , echipa nationala , dan petrescu , mihai stoichita , clauza , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă