Ce spune Mihai Stoica despre penalty-ul lui FCSB de la Mediaș și cum este contrazis de specialist

3 luni in urmă 1

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție referitoare la penalty imediat după meci, considerând că decizia lui Sebastian Colțescu a fost una corectă.

Ce spune Mihai Stoica despre penalty-ul lui FCSB de la Mediaș și cum este contrazis de specialist

"Dacă e contact, e lovitură liberă. Dacă e în interiorul suprafeței de pedeapsă, e penalty. C-așa-i în fotbal.
Seară bună!", a scris Stoica, pe Facebook.

Oficialul de la FCSB este contrazis de Ion Crăciunescu. O reluare în super slow motion prezentată la emisiunea Digi Sport Special arată că Octavian Popescu nu este atins în careu de Mihai Butean, iar tânărul mijlocaș al oaspeților se împiedică în gazon.

"El trece cu piciorul stâng peste piciorul adversarului, urmează piciorul drept, care trece peste el, lovește cu exteriorul și aici îi fuge brazda de sub picior. Se înfundă piciorul, eu nici galben nu-i dădeam pentru simulare. Din cauza gazonului, care-i foarte moale, uitați-vă cât îi intră piciorul în gazon, până la gleznă aproape. Aia a fost piedica lui, gazonul!

Uitați unde îi fuge piciorul, spre interior, și cade. Te poți păcăli ca arbitru. Poate trebuia să intre în careu, pentru că era blocat de un jucător.

D-asta e important pentru un arbitru să fie cu o atenție și o concentrare extraordinară. Să te miști, să nu stai pe loc. Ei rămân pe loc, jucătorii se mișcă și nu vezi. Dacă ai pierdut asta, ești gata", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport Special.

VIDEO Penalty-ul obținut de FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș

VIDEO Rezumatul meciului Gaz Metan Mediaș - FCSB 2-3

Etichete: liga 1 , gaz metan medias , ion craciunescu , mihai stoica , octavian popescu , fcsb , penalty fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă