Ce spune Lucian Mândruță despre imaginile cu Klaus Iohannis la schi la o zi după tragedia de la „Balș”

1 lună in urmă 19


Realizatorul TV Lucian Mândruță a făcut o comparație între vaccinarea președintelui Klaus Iohannis și mersul la schi la o zi după tragedia de la Spitalul Matei Balș, spunând că ambele au fost momente de PR. „În ambele situații s-au folosit mușchii, dar n-au fost inspirați de fiecare dată”, crede Mândruță.


„Cel mai bun moment de PR al anului: Iohannis la vaccin. Cel mai prost moment de PR al anului: Iohannis la schi. În ambele situații s-au folosit mușchii, dar n-au fost inspirați de fiecare dată”, a scris Mândruță.


„Văd că lumea întreabă care e problema. Păi, să va explic: Iohannis e președinte, iar la români asta are și o componentă puternică de paternitate. E părintele națiunii, că vrea sau că nu vrea. A fost un rol excelent jucat la vaccin”, a adăugat realizatorul TV.


Nu sărbătoresc gafele președintelui. Dar nu pot să le trec cu vederea, ca simplu cetățean care își dorește ca România să fie mai puțin populistă și mai solidară și empatică.

Lucian Mândruță:

Preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins pe pârtia de schi de la Păltiniş, la o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală.


Șase oameni au decedat până în prezent în urma incendiului de la spitalul bucureștean.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă