Ce spune Laurențiu Reghecampf despre meciul cu Rapid. Giuleștenii sunt neînvinși în Liga 1

1 lună in urmă 19

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îl îngrijorează înaintea confruntării cu FC Rapid faptul că formaţia sa are probleme la finalizare.

“Pentru noi urmează o partidă foarte importantă. Cu siguranţă vor fi foarte mulţi suporteri. Jucăm cu o echipă care este în momentul de faţă în top. Sperăm ca jucătorii să aibă o reacţie foarte bună. Sper ca jucătorii să înţeleagă exact ce am lucrat săptămâna asta şi să se vadă pe teren.

Va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii. Va fi un spectacol în tribune. Vom avea nevoie ca jucători să arate foarte bine la meciul acesta, să nu fie timoraţi, să nu fie speriaţi. Sunt sigur că nu va fi cazul, avem jucători maturi. Ce mă îngrijorează pe mine este că nu reuşim să marcăm goluri la ocaziile pe care le creăm. Va trebui ca la asemenea meciuri să fim foarte productivi.

Cu siguranţă cei de la Rapid vor face orice ca să nu piardă. Mie îmi place în general fotbalul mai dur, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Eu îi felicit pe cei de la Rapid”, a spus Reghecampf.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni echipa Rapid, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a şaptea a Ligii 1.

Citeste si:

Anamaria Prodan, reacție virulentă despre zvonul că Gigi Becali va fi nașul lui Reghecampf

Ce spune antrenorul Laurențiu Reghecampf despre venirea lui Mitriță la Universitatea Craiova

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă