Ce spune Julia Chelaru despre Andreea Bănică, fosta ei colegă din trupa „Exotic”. „Era tăioasă la limbă. Puțin sarcasm, puțin venin”

3 săptămâni in urmă 29

Acum ani de zile erau apropiate, se vedeau zilnic, cântau împreună, dar acum relațiile s-au răcit. Julia Chelaru a făcut mărturisiri despre relația cu Andreea Bănică în cea mai recentă apariție televizată a sa.

Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu au format în anul 1999 „Exotic”. Trupa înființată de cele trei cântărețe s-a destramat rapid, fiecare a pornit pe drumul ei: Andreea Bănică a devenit parte a formației „Blondy”, alături de Cristina Rus, iar Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu s-au unit și au format trupa „Sexxy”.

Au un trecut comun, așa că Julia Chelaru, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, a fost provocată să spună care sunt defectele fostei sale colege, Andreea Bănică.

trupa-exotic-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

La rubrica „Sosurile iuți”, artista a preferat să răspundă la toate întrebările, decât să mănânce picant. Așadar, ea a spus trei defecte ale Andreei. „Prea ambițioasă. Când eram împreună ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (n.red.: în evidență).

Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și, uneori, tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a declarat Julia Chelaru la Pro TV.

„Toate acestea sunt și calități”, a mai adăugat vedeta.

În aceeași emisiune, Julia Chelaru a spus că a fost curtată de Adrian Mutu. A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală”, a povestit Julia la Pro TV.

„Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (n.red.: cariera lui sportivă). (…) Eram trei fete cucuiete (n.red.: în trupa Exotic). Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”, a încheiat solista acest subiect.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă