Ce spune Juan Camara, fostul fotbalist al Barcelonei, despre primul impact cu Bucureștiul, unde s-a mutat cu iubita lui

2 months ago 2

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Printre altele, ibericul a vorbit despre viața sa la București, unde s-a mutat alături de iubita lui, Yoli Yeste.

Juan Camara și iubita lui, prima impresie despre București

Galerie Foto

”Adevărul e că prima impresie despre Bucureșți a fost total incredibilă. Am venit într-un oraș mare, care are de toate. Mall-uri, parcuri, restaurante.

Din ce-am văzut până acum, sunt fericit. Și eu, și iubita mea, care a venit cu mine. Suntem foarte fericiți”, a explicat Camara, într-un interviu acordat miercuri.

Juan Camara este fost internațional de juniori al Spaniei. În ultima stagiune a jucat pentru Jagiellonia și a bifat 26 de meciuri oficiale, reușind trei goluri și două pase decisive.

Cine este Juan Camara, fotbalistul trecut pe la Barcelona

De-a lungul carierei, mijlocașul spaniol a evoluat pentru Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus DeportiuMiedz Legnica și Jagiellonia Białystok, ultimele două în Polonia.

Noul fotbalist al lui Dinamo are în palmares două meciuri oficiale jucate pentru prima echipă a Barcelonei, ambele în sezonul 2015/2016. Cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei, încheiat cu același scor, în care a oferit pasa de gol.

”Da, îl cunosc pe Juan Camara, din campionatul Poloniei. E un jucător asemănător cu Salomao, e acel gen. Are explozie, e tehnic, același profil de jucător cu portughezul.

Dezechilibrează apărările adverse, e foarte bun în dueluri unu la unu”, spunea Sergiu Hanca despre iberic, pentru Digi Sport, în urmă cu o săptămână.

Etichete: juan camara , yoli yeste , camara dinamo
Read Entire Article
Powered By Seo Tools