Ce spune Ionuț Negoiță despre spaniolii care au preluat Dinamo, la opt luni după ce a cedat clubul

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia Târgoviște - Poli Iași, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Ce spune Ionuț Negoiță despre spaniolii care au preluat Dinamo, la opt luni după ce a cedat clubul

Fostul acționar majoritar de la Dinamo a lăsat de înțeles că nu mai are încredere în spaniolii care au preluat Dinamo, având în vedere că au dispărut din peisaj de câteva luni.

"Din moment ce nu au mai făcut ceva de multă vreme, șansa să facă ceva de acum încolo e foarte mică. N-am idee, n-am detalii, nu m-au mai căutat nici spaniolii, nici reprezentații suporterilor. Sunt destul de ieșit din poveste.

În afară de suporteri, cu care am mai discutat pentru birouri, magazin, chiar și Săftica, nu i-am deranjat, pentru că au destule probleme. Sunt ieșit din poveste", a spus Negoiță, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Cortacero a acționat din nou în judecată clubul Dinamo

În data de 27 noiembrie, Consiliul de Administrație al lui Dinamo l-a îndepărtat pe Cortacero din funcția de președinte CA și în locul său a fost numit Constantin Eftimescu.

La finalul lunii martie, Cortacero a deschis o nouă cerere de intervenție, scrie playsport.ro, de data aceasta procesul este legat de o altă ședință a CA, din data de 12 februarie 2021, în care Dorin Șerdean a fost înlăturat de la club.

Între timp, fanii din DDB au obținut suma necesară pentru obținerea licenței. 

În data de 18 martie, când Cortacero își anunțase revenirea în România, mai mulți suporteri ai lui Dinamo s-au strâns în fața Tribunalului București pentru a-l ”întâmpina” pe acționarul spaniol, dar acesta nu venit și nici nu a trimis un reprezentant la procesul pe care, în cele din urmă, l-a pierdut.

Etichete: liga 1 , dinamo , ionut negoita , ddb , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă